Βαθμολογία

Αναβλήθηκε το ΑΕΛ - ΑΕΚ

Είναι οριστικό ότι η αναμέτρηση της ΑΕΛ με την ΑΕΚ η οποία ήταν προγραμματισμένη για το απόγευμα της Κυριακής (14/2) δεν θα διεξαχθεί. Αυτή την ώρα συντάσσεται το φύλλο αγώνα στα αποδυτήρια του διαιτητή, ο οποίος ήδη είχε επιθεωρήσει το γήπεδο και ενημέρωσε ότι σήμερα το ματς δεν μπορεί να γίνει.

Οι αποστολές των δύο ομάδων πάντως πήγαν κανονικά στο στάδιο Αλκαζάρ και περίμεναν την οριστική απόφαση του ρέφερι, ο οποίος ήδη είχε επιθεωρήσει το γήπεδο και ενημέρωσε ότι σήμερα το ματς δεν μπορεί να γίνει.

Δέσμευση της ΠΑΕ ΑΕΛ με ανακοίνωση της ότι θα είναι έτοιμο το Στάδιο Αλκαζάρ τη Δευτέρα (15/2) για να φιλοξενήσει το ΑΕΛ-ΑΕΚ. Μένει να φανεί ποια θα είναι η απόφαση της Λίγκας, αλλά και η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, για το αν θα διεξαχθεί αύριο το παιχνίδι ή αν θα οριστεί σε άλλη ημερομηνία. Βάσει του ΚΑΠ, πάντως, η αναμέτρηση πηγαίνει για αύριο την ίδια ώρα, εφόσον το επιτρέψει ο χιονιάς.