Βαθμολογία

Παναθηναϊκός: Ανανέωσε ο Ξενόπουλος!

Παναθηναϊκός: Ανακοινώθηκε η επέκταση της συνεργασίας με τον Βασίλη Ξενόπουλο μέχρι το 2023-«Επιβράβευση για μένα»! Η συμφωνία με τον Βασίλη Ξενόπουλο για επέκταση του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό, ήταν γνωστή. Πλέον έγινε κι επίσημη! Η «πράσινη» ΠΑΕ ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την υπογραφή νέου συμβολαίου απ’ τον νεαρό τερματοφύλακα μέχρι το 2023.

Στην ανακοίνωση φιλοξενούνται και δηλώσεις του Ξενόπουλου, ο οποίος δε βλέπει την ώρα για να επιβραβεύσει όσους τον πίστεψαν και να δείξει την αξία του! Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου του Βασίλη Ξενόπουλου. Ο ποδοσφαιριστής μας υπέγραψε σήμερα το νέο συμβόλαιό του, το οποίο έχει ισχύ έως τις 30 Ιουνίου 2023.

Ο Βασίλης εντάχθηκε στην ακαδημία του Παναθηναϊκού από μικρή ηλικία και στα 18 του, το 2016, υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο. Ο 23χρονος τερματοφύλακας έχει καταγράψει 4 συμμετοχές με τη φανέλα του Τριφυλλιού.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που παραμένω στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Το έχω ξαναπεί ότι ήθελα εξαρχής να συνεχίσω γιατί είμαι πολλά χρόνια εδώ. Θα συνεχίσω τη σκληρή δουλειά με σκοπό να είμαι έτοιμος όταν μου δοθούν οι ευκαιρίες, ώστε να ανταμείψω όσους με εμπιστεύτηκαν. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να φτάσει ψηλά η ομάδα. Το νέο συμβόλαιο είναι μια επιβράβευση για μένα. Θα δείξω ότι αξίζω αυτή την εμπιστοσύνη”».