Βαθμολογία

Φέστα: «Δέχθηκα με χαρά τη νέα πρόκληση στην ΑΕΛ»

Για την επιστροφή του στην Ελλάδα και την ΑΕΛ μίλησε ο Τζιανλούκα Φέστα στον ραδιοφωνικό σταθμό της Ιταλίας TMW (tuttomercatoweb radio). «Πριν από δύο χρόνια παραιτήθηκα με ένα τριετές συμβόλαιο, όταν και φτάσαμε στη σωτηρία, γιατί είχα κάποιες διαφορές με τον σύλλογο. Πέρασαν δύο χρόνια και τώρα η ομάδα βρίσκεται σε δυσκολία. Με κάλεσαν πίσω και δέχτηκα με χαρά αυτή τη δύσκολη πρόκληση. Ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να μείνουμε στην Super League και αυτή τη φορά», είπε μεταξύ άλλων.

Και συνέχισε. «Τις τελευταίες εβδομάδες έφτασαν οκτώ έως εννέα νέοι παίκτες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που προτάθηκαν και από εμένα. Αναδημιουργήσαμε και φέραμε τον σωστό ενθουσιασμό».

Για την επερχόμενη αναμέτρηση με την ΑΕΚ σχολίασε πως «θα είναι δύσκολο. Η ΑΕΚ έχει ανώτερους παίκτες από εμάς, όμως ελπίζουμε να αντισταθμίσουμε τον ενθουσιασμό και την οργάνωση, χωρίς να τους δώσουμε χώρο. Σίγουρα θα δώσουμε μία μάχη». Κλείνοντας ρωτήθηκε αν στους «βυσσινί» έχει τους δικούς  του συνεργάτες. «Το κόστος για ένα ιταλικό προσωπικό είναι υψηλό αυτήν τη στιγμή για τους ελληνικούς συλλόγους. Δεν είναι το ίδιο πράγμα, αλλά νιώθω καλά και είμαι επίσης χαρούμενος».