Βαθμολογία

Στην Εθνική Νέων παίκτες της ΠΑΕ ΑΕΛ!

Κατόπιν απόφασης του τεχνικού διευθυντή των Εθνικών Ομάδων κ. Κώστα Κωνσταντινίδη, η Εθνική Ομάδα Νέων (Κ19) θα συγκεντρωθεί για προπονήσεις σε δύο κλιμάκια, Βορρά και Νότου. Παρακάτω οι κλήσεις που απηύθυνε ο ομοσπονδιακός τεχνικός κ. Νίκος Κεχαγιάς στους ποδοσφαιριστές που θα προπονηθούν 12-14/02.2021 στις εγκαταστάσεις της Μίκρας στη Θεσσαλονίκη. Ανάμεσα στους παίκτες και ο νεαρός παίκτης της ΠΑΕ ΑΕΛ Δημήτρης Μιλτιάδης που ξεχώρισε με την ομάδα Κ19, αλλά και ο Νάσης Στοΐνοβιτς.

Αντίστοιχα, το κλιμάκιο του Νότου θα συγκεντρωθεί για προπονήσεις την επόμενη εβδομάδα. Ο ακριβής χρόνος και ο τόπος διεξαγωγής των προπονήσεων του νότιου κλιμάκιου της Εθνικής Νέων, θα ανακοινωθεί τις προσεχείς μέρες.

Ο κ. Κωνσταντινίδης προχώρησε σε αυτή την απόφαση, προκειμένου να διακοπεί η πολύμηνη αποχή των ποδοσφαιριστών από την Εθνική Κ19 και ο κ. Κεχαγιάς με τους συνεργάτες του να έχουν εικόνα για την κατάστασή τους, πριν την τελική επιλογή για τις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της κατηγορίας. Οι παίκτες που κάλεσε ο κ. Κεχαγιάς για το βόρειο κλιμάκιο, είναι οι ακόλουθοι:

ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
Μπαλωμένος Κωνσταντίνος ΠΑΟΚ
Κοντογιάννης Ευάγγελος ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
Μακρής Δημοσθένης ΑΡΗΣ
Αβεντισιάν Αβέντις ΠΑΟΚ
Λογαράς Παύλος ΝΣΠ ΒΟΛΟΣ
Παναγιώτου Παναγιώτης ΠΑΟΚ
Ασλανίδης Κυριάκος ΑΡΗΣ
Σκιαδάς Βασίλειος ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
Κουλιεράκης Κωνσταντίνος ΠΑΟΚ
Μαρμαρίδης Χρήστος ΑΡΗΣ
Τσοπούρογλου Δημήτρης ΠΑΟΚ
Μιλτιάδης Δημήτρης ΛΑΡΙΣΑ
Κριμιτζάς Γεώργιος ΑΡΗΣ
Καραμπέρης Θωμάς ΠΑΟΚ
Ντούλιας Χαρίλαος ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΣ
Γροσδάνης Παύλος ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Στοϊνοβιτς Νάσης ΛΑΡΙΣΑ
Κωνσταντέλιας Ιωάννης ΠΑΟΚ
Μπελεβώνης Χρήστος ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ
Γρόσδηας Βασίλειος ΠΑΟΚ
Δασκαλάκης Χριστόφορος ΑΡΗΣ
Τσιπούρας Δημήτριος ΑΡΗΣ
Κοτόπουλος Νεκτάριος ΞΑΝΘΗ
Κορτεζιάνι Βασίλειος ΠΑΟΚ