Βαθμολογία

«Μας αγνόησε η ΕΠΟ, έχουν γίνει ματς με χειρότερες συνθήκες»

Ο πρόεδρος των Ηπειρωτών Γιώργος Χριστοβασίλης αναφέρθηκε στην απόφαση της αναβολής και στο αίτημα για αλλαγή έδρας. Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε κάνει από την πρώτη στιγμή που η κλήρωση έφερε τους Ηπειρώτες γηπεδούχους στο πρώτο ματς, αίτημα αλλαγής της έδρας, ακριβώς για να μην υπάρξει πρόβλημα, αφού προβλέπονταν οι κακές καιρικές συνθήκες.

Ο Παναθηναϊκός, μάλιστα, συμφώνησε, ωστόσο, δεν προβλέπεται από την προκήρυξη και έτσι η ΕΠΟ δεν έκανε δεκτό το αίτημα. Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα μετά την απόφαση της αναβολής του αγώνα, από τον διαιτητή Παπαδόπουλο δήλωσε στην Cosmote TV.

«Είναι αδύνατον να βρίσκεται σε καλή κατάσταση το γήπεδο με αυτές τις συνθήκες. Όταν έγινε γνωστή η κλήρωση, άμεσα κάναμε αίτημα γι' αλλαγή της έδρας και συμφώνησε και ο Παναθηναϊκός, αλλά η ΕΠΟ μας αγνόησε πλήρως. Μας είπαν ότι νομικά δεν προβλέπεται, μπορεί κάποια ομάδα να αντιδράσει».

Στη συνέχεια ο Χριστοβασίλης έκρινε βιαστική την απόφαση αναβολής: «Το γήπεδο δεν είναι σε χειρότερη κατάσταση σε σχέση με άλλα ματς, τα οποία τελικά έγιναν, όπως πρόσφατα με τον Ατρόμητο ή πιο πριν με ΑΕΛ, Άρη, Απόλλωνα. Σε άλλα ματς δεν βλέπαμε στα δύο μέτρα από τη βροχή. Πήρε μία απόφαση ο διαιτητής χωρίς να βγει στο γήπεδο να δοκιμάσει αν κυλάει η μπάλα. Τώρα αν άρχιζε το ματς κανείς δεν ξέρει τι θα γινόταν στην πορεία, αφού συνεχίστηκε η βροχή. 

Το ματς δεν μπορεί να γίνει αύριο, γιατί την Κυριακή ο Παναθηναϊκός παίζει με τον Ολυμπιακό. Το σίγουρο είναι ότι η ΕΠΟ έκανε λάθος και τώρα θα κληθούμε να παίξουμε κόντρα στον Παναθηναϊκό ανάμεσα σε ματς που θα παίζουμε την κατηγορία. Στα 13 χρόνια που είμαι στον ΠΑΣ Γιάννινα, πρώτη φορά δεν γίνεται ματς χωρίς να είναι δραματικές οι συνθήκες».