Βαθμολογία

Δεν τα κατάφερε ο Απόλλων Λάρισας…

Ο Απόλλων Λάρισας δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το ματς στην Αθήνα κόντρα στον Ιωνικό.

Ο Ιωνικός επικράτησε εντός έδρας με 1-0 του Απόλλωνα Λάρισας, για την 7η αγωνιστική της SL 2. Με αυτή τη νίκη ανέβηκε στη δεύτερη θέση ενώ ο Απόλλων έμεινε στους πέντε βαθμούς στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Τραυματίας αποχώρησε από το ματς ο νεαρός Μπαλογιάννης στο πρώτο ημίχρονο.

Το γκολ που έδωσε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του Δημήτρη Σπανού το πέτυχε στο 56' ο Κάστρο με πλασέ σε κενή εστία, μετά την ενέργεια και την παράλληλη σέντρα του Πλατέλλα από τα δεξιά. Λίγες οι φάσεις στο ματς, μεγάλη ένταση στα τελευταία λεπτά.

Το φιλμ του αγώνα

16’ Εκτέλεση φάουλ του Πλατέλλα, ο Γκόλιας υπό πίεση απομάκρυνε στο δεύτερο δοκάρι, παραλίγο το αυτογκόλ.

21' Ο Ματσούκας μπαίνει ωραία από αριστερά, περνά τον αντίπαλο του, πλασάρει αλλά ο Αστράς μπλοκάρει σταθερά.

39' Ο Αμπούντ-Ομάρ ανεβαίνει από αριστερά, σπάσει την μπάλα προς τα έξω, δυνατό σουτ του Πλατέλλα η μπάλα λίγο άουτ.

45' Εκτέλεση φάουλ του Πλατέλλα, στο δεύτερο δοκάρι παίρνει την κεφαλιά ο Φαζός, η μπάλα φεύγει άουτ. Ένα λεπτό ο έξτρα χρόνος...

56'  Γκολ για τον Ιωνικό! Φανταστική ενέργεια από δεξιά του Πλατέλλα, που περνά τον αντίπαλο του, γυρίζει παράλληλα και ο Κάστρο με πλασέ από κοντά κάνει το 1-0.

70' Επικίνδυνη σέντρα του Λίταινα, ο Αναγνωστόπουλος βγαίνει και καθαρίζει με σιγουριά.

90' Ευκαιρία για τον Ιωνικό γύρισμα του Ρόλε, ο Κάστρο από κοντά πλασάρει αλλά ο Αστράς μπλοκάρει.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Κύργιας, Φαζός, Παπαγεωργίου, Αμπούντ-Ομάρ (78’ λ.τρ. Μουστάκης), Γκοτσούλιας, Νιάσε (65’ Τιεντσέ), Ρόλε (90’ Τσιριγώτης), Πλατέλλας (90’ Μανάλης) Ματσούκας (65’ Μπρίτο), Κάστρο.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Φρατζέσκος): Αστράς, Σκούπρας (78’ Νύκταρης), Γκόλιας, Καρίκι, Μόρας, Μπαλογιάννης (37’ λ.τρ. Λίταινας), Μπαστιάνος (60’ Ντα Κάμπο), Χατζής, Αθανασιάδης (78’ Τασιούλης), Μπάλλας (60’ Μπάμπης), Γιάκος.

Διαιτητής: Μαχαίρας (Αθηνών). Βοηθοί: Κωνστάντιος (Ευβοίας) – Σταυρόγλου (Αθηνών). 4ος διαιτητής: Βλάχος (Ανατολικής Αττικής).