Βαθμολογία

Ο Απόλλων Λάρισας απέκτησε υψηλόσωμο επιθετικό

Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας προχώρησε στην ολοκλήρωση μιας ακόμη σπουδαίας μεταγραφής! Ο μεγαλομέτοχος της λαρισινής ΠΑΕ κ. Παναγιώτης Μαντζανάς, θέλοντας να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο ο Απόλλωνας και κατόπιν της σύμφωνης άποψης του νέου τεχνικού κ. Κώστα Φραντζέσκου, απέκτησε τον υψηλόσωμο Σέρβο επιθετικό Nemanja Obradovic.

O Obradovic που έχει ύψος 1.89 (84 κιλά) έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες του εξωτερικού (μεταξύ αυτών οι Rad Belgrad, Vozdovac, Cwkaricki, Metalurg Donetsk, Kisuarda, Spartak Subotica, Indija), ενώ είχε παίξει και στην ελληνική Super League 1 με την φανέλα της Κέρκυρας το 2014 και της Λαμίας το πρώτο εξάμηνο του 2015.

O Nemanja που είναι γεννηθείς στις 29 Μαϊου 1989 στο Βελιγράδι, παίζει τόσο σαν σέντερ φορ, όσο και σαν "κρυφός" κυνηγός, αλλά και στις πτέρυγες της επίθεσης.

Πρόκειται για έναν αρκετά δυνατό επιθετικό που δύσκολα μπορεί αντίπαλος αμυντικός να τον εκτοπίσει, ενώ δείχνει δεινότητα στο σκοράρισμα!

Όλοι στον Απόλλωνα θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο Nemanja θα μας βοηθήσει αρκετά ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Ο Obradovic βρίσκεται ήδη στην Λάρισα θα αρχίσει προπονήσεις με την λαρισινή ομάδα, ενώ στα γραφεία του Απόλλωνα, τον καλωσόρισε και τον παρουσίασε ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Γιώργος Λιότσιος.

Ο Nemanja Obradovic θα πάρει την φανέλα με το Νο 25. O Obradovic προέρχεται από αγωνιστική εγρήγορση με την Indija στην λίγκα της Σερβίας, όπου είναι τέταρτη στην βαθμολογία.

Δείτε στο παρακάτω video δράση από τον νέο άσο του Απόλλωνα Λάρισας το 2020.

">http://