Βαθμολογία

Αμυντική ενίσχυση με Κοτσώνη ο Ιωνικός

Η ΠΑΕ Ιωνικός προσθέτει εμπειρία στην άμυνα με την ανακοίνωση απόκτησης του Δημήτρη Κοτσώνη. Η ανακοίνωση: Η ΠΑΕ Ιωνικός προσθέτει εμπειρία στην άμυνα με την ανακοίνωση απόκτησης του Δημήτρη Κοτσώνη.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Ιωνικός, ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την έναρξη της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Κοτσώνη.

Ο 32χρονος αμυντικός (γεννημένος στις 25 Ιανουαρίου 1989) συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση της ομάδας μας υπογράφοντας το συμβόλαιο του.

Ο Δημήτρης Κοτσώνης, έχει να επιδείξει σημαντική καριέρα και παραστάσεις, αφού μετρά πάνω από 150 συμμετοχές σε εθνικές κατηγορίες με 11 γκολ. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Πανηλειακό και έχει φορέσει, μεταξύ άλλων, την φανέλα του Άρη, του Εργοτέλη, του Απόλλωνα Σμύρνης, της Λαμίας, των Τρικάλων, της Παναχαϊκής, της αλβανικής Λουφτετάρι, ενώ μέχρι πρότινος ανήκε στον Αιολικό.

Η οικογένεια της ΠΑΕ Ιωνικός, καλωσορίζει τον Δημήτρη Κοτσώνη και του εύχεται υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία με το Αστέρι στο στήθος».

Ένα «διαζύγιο» στον Ιωνικό

Παρελθόν από την ομάδα αποτελεί ο Παναγιώτης Βλάχος. Ο έμπειρος ακραίος αμυντικός, Παναγιώτης Βλάχος είχε ενταχθεί στο ρόστερ του Ιωνικού το καλοκαίρι και λίγους μήνες μετά αποχώρησε. 

Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Ιωνικός, ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Παναγιώτη Βλάχο. Παναγιώτη, καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας».