Βαθμολογία

Πρώτη νίκη για τον Απόλλωνα Λάρισας

Επιτέλους νίκη για τον Απόλλωνα Λάρισας. Συγκεκριμένα την Κυριακή (7/2) νίκησε δίκαια με 3-0 την ΑΕ Καραϊσκάκης, στο AEL FC Arena, για την 6η αγωνιστική της SL 2.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο 38’ ο Δούμτσιος έκανε το σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Αστρά. Ένα λεπτό αργότερα, ο Σκούπρα έκανε την ατομική ενέργεια, μπήκε στην περιοχή, επιχείρησε το σουτ, με τον Σοϊλεμέζογλου να διώχνει δύσκολα στα πλάγια. Ο Γιάκος εκτέλεσε φάουλ ένα μέτρο έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Σοϊλεμέζογλου.

Ο Απόλλωνας μπήκε μπροστά σκορ 1-0 στο 40’, ο Μπαλογιάννης εκτέλεσε το φάουλ, μεταξύ κέντρο και μεγάλης περιοχής, ο Μόρας πήρε τη κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, ο Σοϊλεμέζογλου απέκρουσε, στην επαναφορά ο Αθανασιάδης με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των αρτινών.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, στο 46’, η ομάδα της Λάρισας έκανε το 2-0 με εξαιρετικό σουτ του Μπάμπη έξω από τη περιοχή. Ο Φαν Ίπερεν έκανε το λάθος διώξιμο, ο Μπάμπης το εκμεταλλεύτηκε και με σουτ σημείωσε το δεύτερο τέρμα της ομάδας του.

Ο Μπαστιάνος στο 78’ έκλεψε τη μπάλα από τον Παπανίκου, μπήκε στη περιοχή και με λόμπα σημείωσε το 3-0 για τον Απόλλωνα. Το 3-0 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος με την ομάδα της Λάρισας να παίρνει την πρώτη νίκη στο φετικό πρωτάθλημα.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Τσακμακίδης): Αστράς, Σκούπρας, Μπούσης, Μόρας (81’ Γκόλιας), Καρρίκι, Μπάλλας (85’ Οκάν), Μπαλογιάννης (62’ Μπαστιάνος), Μπάμπης, Αθανασιάδης (81’ Νύκταρης), Γιάκος, Λίταινας (85’ Καμπέρης).

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Αργυρίου): Σοϊλεμέζογλου, Παπανίκου, Τάμπας, Θεολόγου, Βαν Ίπερεν, Ρουμπανγκούκα (60’ Κορέλας), Μπεκατώρος (25’ λ.τρ. Γαλεάδης), Λόβριτς, Δούμτσιος, Δερμιτζάκης (60’ Κλιγγόπουλος), Μαραθωνίτης (46’ Γυφτοκώστας).

Διαιτητής: Πουλικίδης (Δράμας). Βοηθοί: Καραγιάννης (Θράκης), Κηλικιώτης (Ξάνθης). 4ος: Ψυχουλάς (Βοιωτίας).