Βαθμολογία

Ανακοίνωσε Ντελβίν Εντινγκά ο Παναιτωλικός

Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε τη μεταγραφή του αμυντικού μέσου Ντελβίν Εντινγκά, ο οποίος ήρθε εχθές στην Ελλάδα, πέρασε από εξετάσεις και υπέγραψε σήμερα το μεσημέρι.

Ο Εντινγκά αγωνιζόταν μέχρι το καλοκαίρι στην Αντάλιασπορ και από τις 4 Αυγούστου ήταν χωρίς ομάδα, εξ ου και η μεταγραφή του στην περίοδο μεταγραφής άνεργων ποδοσφαριστών που είναι μέχρι τις 15 Φλεβάρη. Ο Εντινγκά έχει περάσει από ομάδες όπως η Μονακό, η οποία τον είχε δώσει και δανεικό στον Ολυμπιακό και τη Λοκομοτίφ Μόσχας.

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός τον υποδέχθηκε με την ακόλουθη ανακοίνωση: Ο Ντελβίν Εντινγκά υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας έως τον Ιούνιο του 2021 με δικαίωμα επέκτασης ενός χρόνου. Ο Γάλλος μέσος ήρθε στη χώρα μας χθες, υποβλήθηκε σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και σήμερα ολοκλήρωσε τη συμφωνία με την ομάδα μας.

Έχει αγωνιστεί σε Οσέρ, Μονακό, Ολυμπιακό, Λοκομοτίβ Μόσχας, Σίβασπορ, Αντάλιασπορ και σε 49 αγώνες της Εθνικής ομάδας του Κογκό. Ο αριθμός της φανέλας του θα είναι το 88.

Το νέο απόκτημα του Παναιτωλικού δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην Ελλάδα μετά από αρκετά χρόνια. Έρχομαι σε μια οργανωμένη ομάδα και θέλω να συμβάλω κι εγώ να πετύχει τους στόχους της».