Βαθμολογία

«Επίθεση» Γκαγκαλούδη σε Χαρδαλιά

Κραυγή απόγνωσης από τον Γιάννη Γκαγκαλούδη για χιλιάδες ανθρώπους τους ερασιτεχνικού αθλητισμού, μια μέρα μετά τη συνάντηση αντιπροσωπείας αθλητών με τον Λευτέρη Αυγενάκη.

Ο πολύπειρος μπασκετμπολίστας, που ήταν παρών στη χθεσινή συνάντηση, μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες αθλητές που δεν μπορούν να αγωνιστούν λόγω των περιορισμών και αναφέρθηκε στη μεγάλη πορεία διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα, ενώ για μια ακόμα φορά επιτέθηκε στον Νίκο Χαρδαλιά. Μεταξύ άλλων είπε στον ΣΠΟΡ FM 94,6:

Για τη χθεσινή συνάντηση με τον Λευτέρη Αυγενάκη: «Το θέμα δεν είναι τι θα μας πει ο Αυγενάκης. Βάλτε τον εαυτό σας στη θέση μας, σκεφτείτε να έχετε μπει στον τέταρτο μήνα ανεργίας, αεργίας, χωρίς να σας έχουν πει το γιατί. Είμαστε χιλιάδες άνθρωποι, πολλά αθλήματα που βιοποριζόμαστε από αυτό».

Για το ότι κάποιοι μπορεί να μη θέλουν την επανέναρξη: «Αν δεν θες να παίξεις, είσαι αντίθετος με την επανέναρξη του αθλητισμού. Αν σε δέκα μέρες πάνε καλά τα πράγματα και πουν να ανοίξει ο αθλητισμός θέλω να δω αν αυτές οι ομάδες θα κατέβουν στο πρωτάθλημα. Αν δεν κατέβουν θα πω ότι είναι οι μεγαλύτεροι μάγκες. Στοιχηματίζω, όμως, ότι θα κατέβουν».

Για το αν έχουν κατατεθεί πρωτόκολλα: «Δεν είδα κατατεθειμένα πρωτόκολλα. Πριν από πέντε μέρες βγήκε ο κύριος της πολιτικής προστασίας, δεν θέλω να λέω ούτε το όνομά του, και στιγμάτισε χιλιάδες ανθρώπους με ένα τεράστιο ψέμα, που το ίδιο βράδυ ο υπουργούς και ο γενικός γραμματέας αθλητισμού τον άδειασαν. Ότι ο αθλητισμός είναι η δεύτερη μετάδοση του αθλητισμού. Ο δείκτης είναι 0,04, δηλαδή μισός άνθρωπος στους 100».

Για τις επαφές με τους ειδικούς: «Οι λοιμωξιολόγοι δεν μας βλέπουν εδώ και πόσους μήνες. Σε καμία ενημέρωση δεν υπήρχε το θέμα του αθλητισμού. Θεωρούσαν ότι είμαστε επιχειρηματίες, εκατομμυριούχοι, ότι είμαστε όλοι ο Σπανούλης και ο Διαμαντίδης. Βλέπω στην τηλεόραση να έχουν βγει οι πάντες, αλλά δεν έχω ακούσει δημοσιογράφο να ρωτήσει για τον αθλητισμό. Ακούς για την εστίαση, για όλα, αλλά όχι για τον αθλητισμό. Υπάρχουν οικογένειες που πεινάνε».