Βαθμολογία

Ζιώγας: «Προέχει να παραμεριστούν τα πάντα»

Ο βετεράνος φορ της ΑΕΛ, Μιχάλης Ζιώγας, αναφέρθηκε στο Metropolis 95.5 μεταξύ άλλων για τον αγώνα κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ και τη δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η θεσσαλική ομάδα στο πρωτάθλημα της Superleague 1. Μεταξύ άλλων, ο Μιχάλης Ζιώγας δήλωσε:

Για την ΑΕΛ: 
«Υπάρχει ανησυχία. Το παιχνίδι δεν είχε ιδιαίτερη σημασία εκτός από πρεστίζ και οι δύο προπονητές ήθελαν να δουν κάποιους νέους παίκτες και από τις δυο πλευρές. Κάποιοι δώσανε καλά δείγματα. Και ο Καγκάβα και ο Μπεν Χατίρα ήταν καλοί, είναι εγνωσμένης αξίας παίκτες, έχουν δώσει τα διαπιστευτήριά τους. Το θέμα είναι πως είναι από φυσική κατάσταση για αν α βοηθήσουν. Εγώ στέκομαι στα νέα παιδιά που κάνουν τα πρώτα τους βήματα. Είδα πράγματα από τον Κούτσια. Η ενέργεια που έκανε στη φάση που κατέληξε στο δοκάρι, άσχετα αν υποδείχθηκε οφσάιντ, δείχνει ότι μπορεί να εξελιχτεί σε εκτελεστή. Μου άρεσε όπως και ο Τζόλης. Όσο πιο γρήγορα προσαρμοστούν αυτά τα παιδιά τόσο το καλύτερο. Και ειδικά για την ΑΕΛ που είναι σε εξαιρετικά δύσκολη θέση».
 
Για τον διχασμό στη Λάρισα: 
«Μου θυμίζει μία φράση του Τσόρτσιλ: «Μέσα στο κόμμα μου είναι οι εχθροί μου και έξω από το κόμμα μου οι αντίπαλοί μου». Υπάρχει ένα κλίμα που δεν είναι ιδανικό. Προέχει να παραμεριστούν τα πάντα. Έχει ένα πολύ κομβικό παιχνίδι με τη Λαμία και πρέπει να υπάρξει ισχύς εν τη ενώσει».
 
Για το Λάζαρο Λάμπρου: 

«Είναι εξελίξιμος, έχει όλα τα στοιχεία για να κάνει καριέρα. Είναι στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι εδώ και 2-3 χρόνια. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι Έλληνες παίκτες πάνε στην Ολλανδία και πραγματικά φαίνεται να τους σηκώνει το κλίμα. Είναι το σκάουτινγκ; Ο Ολυμπιακός το έχει κάνει με τον Τσιμίκα. Ο Γιακουμάκης δεν πήρε ευκαιρίες στην ΑΕΚ. Έβαλε το νικητήριο γκολ κατά του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη τη χρονιά που πήρε το πρωτάθλημα και ο προπονητής δεν τον επιβράβευσε. Εγώ είχα βάλει με την ΑΕΛ ένα νικητήριο γκολ στο 90’ κατά του ΠΑΟΚ και με έβαλε βασικό ο Γκμοχ στο επόμενο ματς και έβαλα 2 γκολ στο 1-4 κατά του ΟΦΗ. Ο επιθετικός θέλει την επιβράβευση, να ξέρει ότι τον εμπιστεύονται ο προπονητής και οι παίκτες. Φαινόταν ότι ζητούσε το γκολ, φαίνεται ότι προσπαθεί και το θέλει πολύ».