Βαθμολογία

Συνάντηση για Γ’ Εθνική – Αυγενάκης: «Ναι μεν αλλά…»

Λίγο παραπάνω από δύο ώρες κράτησε η συνάντηση των εκπροσώπων του ερασιτεχνικού αθλητισμού με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Ο κ. Αυγενάκης δέχθηκε να μιλήσει με τους αθλητές για το γεγονός πώς δεν ξεκινούν τα πρωταθλήματα, μια ημέρα πριν το μεγάλο συλλαλητήριο που ετοιμάζουν την Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι στο Σύνταγμα.

Ο Υφυπουργός θέλησε να… καθησυχάσει τους αθλητές, τονίζοντας σύμφωνα με τις πληροφορίες της mikriliga.com, πώς θα κάνει τα πάντα για να ξεκινήσουν οι δραστηριότητες όμως αυτό εξαρτάται και από τα επιδημιολογικά δεδομένα που αλλάζουν από μέρα σε μέρα.

Παράλληλα, ανέφερε πώς αύριο Παρασκευή 5/2, θα θέσει ως θέμα SOS στους λοιμωξιολόγους την επανέναρξη των προπονήσεων στα πρωταθλήματα που δεν έχουν ξεκινήσει (ή που σταμάτησαν) και μάλιστα τόνισε πώς αν η απάντηση είναι αρνητική, θα προσπαθήσει  ξανά την επόμενη Παρασκευή.

Κάπου εκεί, ο Σωτήρης Τσάτσος ο οποίος εκπροσώπησε την ποδοσφαιρική Γ’ Εθνική, τον ρώτησε «αν αργήσει ακόμα μια βδομάδα η Γ’ Εθνική και αν συνεχιστεί αυτό, πώς θα μπορέσει να ολοκληρωθεί;»

Η απάντηση ήταν πώς υπάρχει νόμος για τον οποίο είναι ενήμερη και η ΕΠΟ, πώς μπορεί να αλλαχτεί η προκήρυξη.

Παράλληλα ο Κρητικός πολιτικός, έδωσε στους αθλητές να καταλάβουν πώς είναι μαζί τους και ξεκαθάρισε πώς η δήλωση του Χαρδαλιά για τον αθλητισμό, παρερμηνεύτηκε και πώς εννοούσε άλλο πράγμα.

Και συνέχισε λέγοντας πώς οι λοιμωξιολόγοι δεν γνώριζαν πώς επρόκειτο για οργανωμένες προπονήσεις καθώς είχαν στο μυαλό τους κάτι πιο… γειτονίστικο!

Γι’ αυτό το λόγο θα σταλεί και χαρτί που θα κάνει λόγο για καθαρά οργανωμένες προπονήσεις που θα τηρούνται κατά γράμμα όλα τα μέτρα.

Στο μεταξύ ο Λευτέρης Αυγενάκης έχει θορυβηθεί για το συλλαλητήριο και όταν ο Σωτήρης Τσάτσος έκανε λόγο για τα σοβαρά θέματα που αντιμετωπίζουν πάνω από 5.000 αθλητές και οι οικογένειές τους, για την ψυχολογία αλλά και για το ότι έχουν γίνει απόπειρες αυτοκτονίας, απάντησε πώς τα γνωρίζει όλα αυτά.

Με λίγα λόγια, ο Υφυπουργός θέλησε να καθησυχάσει τους αθλητές αλλά και να τους… πείσει πώς αποτελούν προτεραιότητα, κάτι που όμως δεν φαίνεται στις πράξεις…

Το μόνο σίγουρο είναι πώς στο συλλαλητήριο της Παρασκευής, αναμένεται βροντερό παρών από όλους τους αθλητές που έχουν αγανακτήσει και έχουν φτάσει στην εξαθλίωση εξαιτίας της απραξίας.

mikriliga.com