Βαθμολογία

Σπαρβ: «Είμαι πολύ χαρούμενος στη Λάρισα...»

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον αρχηγό της Εθνικής Φιλανδίας με αφορμή τα όσα φέρεται να είπε στους συμπατριώτες του και εκείνος μας τόνισε πως ουδέποτε μίλησε προσβλητικά για τους «βυσσινί». 

«Θέμα» με τα όσα είπε ο Τιμ Σπαρβ σε ΜΜΕ της πατρίδας του για την ΑΕΛ δημιουργήθηκε από το... πουθενά, καθώς ορισμένα λεγόμενά του ίσως «χάθηκαν» στην μετάφραση, ενώ ας μην ξεχνάμε πως σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει και το γλωσσικό ιδίωμα, όπως φυσικά και ο τόνος ή η χροιά της φωνής. Αλλιώς εννοούμε εμείς κάποια πράγματα και διαφορετικά π.χ. οι Φινλανδοί και ο 33χρονος χαφ.

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον αρχηγό της Εθνικής ομάδας της Σκανδιναβικής χώρας και εκείνος θέλησε να αποκαταστήσει το πώς και το «γιατί». «Απομονώθηκαν κάποια πράγματα από όσα είπα και αλλοιώθηκε το νόημα. Είμαι πολύ χαρούμενος στη Λάρισα, είμαι ευχαριστημένος στο οικονομικό κομμάτι και έχω συναντήσει ακριβώς όλα όσα ήθελα και σκεφτόμουν, το καλοκαίρι που ήρθα στην Ελλάδα. Είναι κάτι διαφορετικό και όμορφο, σε σχέση με όσα έχω βιώσει στη ζωή και την καριέρα μου. Αυτό είπα. Σε καμία περίπτωση δεν ανέφερα κάτι το μειωτικό για την ΑΕΛ. Ίσα ίσα, το μόνο που σκέφτομαι είναι πως θα τη βοηθήσω ώστε να μείνει στην κατηγορία», μας τόνισε αρχικά ο έμπειρος μέσος.

Μάλιστα ο Σπαρβ που πρόσφατα έγινε πατέρας, δεν έκρυψε πως ήδη σκέφτεται την επόμενη ημέρα για εκείνον και την οικογένειά του, η οποία θα έχει έντονο «βυσσινί» χρώμα. «Λένε πως είπα άσχημα πράγματα για την ΑΕΛ, ενώ εγώ αν με ρωτήσεις θα σου πω πως θα ήθελα να μείνω και του χρόνου στη Λάρισα. Περνάω πολύ καλά και εγώ και η οικογένειά μου», ήταν τα λόγια του.

Κλείνοντας μάλιστα μας το μετέφερε ξανά. «Σε καμία περίπτωση δεν είπε κάτι μειωτικό για την ομάδα. Περνάω καλά και απορώ γιατί υπήρξε και δημιουργήθηκε όλος αυτός ο θόρυβος».