Βαθμολογία

ΑΕΛ – ΠΑΟΚ 1-2

Με αρκετά νέα πρόσωπα παρατάχθηκε η ΑΕΛ κόντρα στον ΠΑΟΚ (3/2). Την ήττα με σκορ 1-2 γνώρισε η ΑΕΛ από τον ΠΑΟΚ στο στάδιο Αλκαζάρ στον αγώνα ρεβάνς (πρώτο ματς 5-0 στην Τούμπα) για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 19ο λεπτό με τον Τσιγγάρα, o οποίος πέτυχε το παρθενικό του γκολ με τους Θεσσαλονικείς.

Οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 29' με κεφαλιά του Κρμέντσικ. Οι «βυσσινί» το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 40' με το αυτογκόλ του Περέιρα, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Νίκολα Γιακιμόφσκι από δεξιά. Άφησαν υποσχέσεις οι Γκράουρ, Γιακιμόφσκι και Μαξιμένκο.

Διαιτητής ήταν ο Τσακαλίδης (Χαλκιδικής) με βοηθούς τους Βασιλόπουλο (Έβρου) και Τζιωτζιό (Θράκης). 4ος ήταν ο Βάτσιος (Δυτ. Αττικής).

Κίτρινες: 40’ Γκοτζαμανίδης, 86’ Γλυνός – 73’ Τσιγγάρας

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Νάγκι, Γκράουρ (Γλυνός 66′), Γκοτζαμανίδης (Κουσίνιο 62′), Μαξιμένκο, Γιακιμόφσκι (Μαϊδανός 82′), Μπεν Χατίρα (Μιλοσάβλιεβιτς 62′), Πινακάς, Ηλιάδης, Καρανίκας, Τρούγιτς, Μουκάντζο (Νούνιτς 62′).

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Πασχαλάκης, Λύρατζης, Μιχαηλίδης, Κρέσπο, Περέιρα (Ροντρίγκο 46′), Τσιγγάρας, Νινούα, Μουργκ (Α. Ζίβκοβιτς 46′), Ουάρντα (Καγκάβα 62′), Λάμπρου (Βρακάς 79′), Κρμέντσικ (Κούτσιας 62′).