Βαθμολογία

Ο Απόλλων Λάρισας ανακοίνωσε τον Nicolas Da Campo

Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Αργεντινού ακραίου επιθετικού Hernán Nicolás Da Campo (Ερνάν Νίκολας Ντα Κάμπο)! Ο Da Campo είναι 26 ετών (γεννήθηκε στις 6/8/1994, ύψος 1.81) και έχει πλούσιο βιογραφικό.

Το 2020 αγωνίστηκε στην Τσακαρίτα (13 συμμετοχές, λόγω της διακοπής εξαιτίας του κορωνοϊού) ομάδα της πατρίδας του, η οποία αγωνίζεται στην Primera National, ενώ το καλοκαίρι ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό Βόλου, όπου όμως – λόγω κορωνοιού – αφού δεν υπήρξε πρωτάθλημα στην Football League, αναλώθηκε μόνο σε προπονήσεις μαζί του.

Ο Νikolas έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην Ροζάριο, την Κίλμες και στη Σαν Μαρτίν. Πρόκειται για έναν προικισμένο – με πολλά επιθετικά χαρίσματα – ποδοσφαιριστή που έρχεται στην Λάρισα για να κάνει τη διαφορά και αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος, πίσω από το σέντερ φορ αλλά και στις δύο πτέρυγες.

Έχει αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο στην Αργεντινή και η κίνηση της λαρισινής ΠΑΕ να φέρει στην ομάδα έναν τέτοιο αξιόλογο ποδοσφαιριστή, με παραστάσεις από ένα προηγμένο πρωτάθλημα δείχνει το στίγμα, για το τι θέλει να πετύχει την φετινή σεζόν, που δεν ξεκίνησε όπως αναμενόταν για τον Απόλλωνα. Τον Hernan Nicolas Da Campo παρουσίασε επίσημα στα γραφεία της ΠΑΕ, ο οικονομικός διευθυντής του Απόλλωνα, κ. Αχιλλέας Σακελλαρίου.