Βαθμολογία

Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα 2-3

Ο ΠΑΣ Γιάννινα εκμεταλλεύτηκε το εντυπωσιακό ξεκίνημα του στο ματς, επικράτησε με 3-2 στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Η ομάδα της Ηπείρου επιβλήθηκε την Τετάρτη με 3-2 σκορ του Ατρόμητου στο Περιστέρι, στον μεταξύ τους αγώνα ρεβάνς για τη φάση των «16» και, σε συνδυασμό με 2-2 του πρώτου αγώνα, σφράγισε το εισιτήριο για τους «8»

Το συγκρότημα του Γιαννίκη ήταν καταιγιστικό στο ξεκίνημα της αναμέτρησης καθώς πέτυχε τρία γκολ στα πρώτα 13 λεπτά του ματς!

Μόλις στο 3ο λεπτό ο Νάουμετς με σουτ έκανε το 1-0 για τον «Άγιαξ» της Ηπείρου, στο 10' ο Μιλιντσεάνου διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, με τον Σάλιακα τρία λεπτά αργότερα να διευρύνει ακόμη περισσότερο το προβάδισμα των φιλοξενούμενων.

Ο Κωτσόπουλος, ο οποίος στο 23ο λεπτό πέρασε στον αγωνιστικό χώρο αντί του Οικονομίδη, μείωσε στο 28΄σε 3-1 για τους γηπεδούχους, ενώ ο ίδιος παίκτης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 81' έκανε το  3-2 για τον Ατρόμητο.

Γκολ: 3' Nάουμετς (ΠΑΣ), 10' Μιλιντσεάνου (ΠΑΣ), 13' Σάλιακας (ΠΑΣ), 28', 81' Κωτσόπουλος (Ατρόμητος).

Κίτρινες: Μπρένερ (ΠΑΣ), Κιβρακίδης (Ατρόμητος), Πίρσμαν (ΠΑΣ).

Ατρόμητος: Μανδάς, Κιβρακίδης, Γκαλβάο (78' Nταβιώτης), Στρούγγης, Νάτσος (56' Σάλομον), Ούμπιδες, Χαρίσης (46' Γούτας), Οικονομίδης (23' Κωτσόπουλος), Ραμπέλο (46' Ραμπέγιο), Μουνίθ, Εντομβόνι.

ΠΑΣ Γιάννινα: Χουτεσιώτης, Σάλιακας, Παντελάκης, Πίρσμαν, Κάργας, Κάστρο, Λιάσος, Νάουμετς, Ελευθεριάδης (58' Μπρέμερ), Παμλίδης (84' Πανουργιάς), Μιλιντσεάνου (58' Καρτάλης).