Βαθμολογία

Φορτούνα Σιτάρντ: Ανακοινώθηκε ο Εμμανουηλίδης

Επίσημα ανακοινώθηκε από τη Φορτούνα Σιτάρντ ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης. Την απόκτηση του Δημήτρη Εμμανουηλίδη ανακοίνωσε η Φορτούνα Σιτάρντ, με τη μορφή δανεισμού από τον Παναθηναϊκό. Ο 20χρονος επιθετικός αποκτήθηκε ως το καλοκαίρι, με οψιόν αγοράς 500.000 ευρώ και ποσοστό μεταπώλησης 30% προς τους «πράσινους».

Ο Εμμανουηλίδης έκανε και τις πρώτες δηλώσεις του ως ποδοσφαιριστής της Φορτούνα, τόνισε αρχικά πως «...είμαι χαρούμενος που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου κι ανυπομονώ να συναντήσω τους νέους συμπαίκτες μου. Η Φορτούνα Σιτάρντ είναι σε πολύ καλή κατάσταση και θα ήθελα να συμβάλω κι εγώ από την πλευρά μου στα καλά αποτελέσματα. Ελπίζω να εξελιχθώ ως παίκτης στην Eredivisie», προσθέτοντας πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με τις βροχερές καιρικές συνθήκες: «Νομίζω ότι ο ολλανδικός καιρός είναι όμορφος, αυτός είναι ο ιδανικός για ποδόσφαιρο».

Από την πλευρά του, ο τεχνικός διευθυντής της Φορτούνα Σόερντ Αρς, τόνισε: «Την τελευταία στιγμή των μεταγραφών, κερδίσαμε άλλη μία μεγάλη ευκαιρία. Παρακολουθούμε τον Δημήτριο από το καλοκαίρι του 2020, αλλά η ομάδα του δεν ήθελε να τον αφήσει να φύγει μέχρι τώρα. Τώρα είχαμε την ευκαιρία. Με τον Δημήτρη φέρνουμε έναν παίκτη πολύ γρήγορο και κινητικό, ο οποίος μπορεί να παίξει στην σε πολλές θέσεις στην επίθεση».