Βαθμολογία

Συνέχισε με τριπλό χτύπημα ο Καραϊσκάκης!

Ο Ρούνεϊ επιστρέφει στην Ελλάδα αυτή τη φορά για λογαριασμό του Καραϊσκάκη, ο οποίος ενέταξε στο ρόστερ του και τον Γιάννη Μαύρο.

Ο άλλοτε επιθετικός του ΑΟ Χανιά, έχει παίξει και σε Βέροια, Αστέρα Τρίπολης, Αήττητο Σπάτων και Τρίκαλα. Οσον αφορά τον Μαύρο είναι Κύπριος επιθετικός με θητεία σε Ολυμπιακό Λευκωσίας, ΑΕ Λεμεσού και Ερμή Αραδίππου. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Διπλή ενίσχυση για την ομάδα μας. Καλώς ήρθατε Γιάννη και Ρούνεϊ!

Ο Καραϊσκάκης Άρτας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας τους με τους ποδοσφαιριστές Γιάννη Μαύρου και Rooney Eva Wankewai (Ρούνεϊ Βανκεβάι).

Ο Γιάννης είναι 26 ετών από την Κύπρο και αγωνίζεται ως επιθετικός. Έχει παίξει στη πρώτη εθνική κατηγορία της Κύπρου με τις ομάδες του Ολυμπιακού Λευκωσίας, της ΑΕ Λεμεσού με την οποία έχει πάει και στα προκριματικά του Europa League και τον Ερμή Αραδίππου.

Ο Καμερουνέζος Ρούνεϊ είναι 24 ετών (25/12/1996), επιθετικός και έχει αγωνιστεί σε Χανιά, Τρίκαλα, Αστέρα Τρίπολης, Βέροια αλλά και στην Αλγερία.

Πήρε και Θεολόγου

Νωρίτερα τη Δευτέρα, ο Καραϊσκάκης ανακοίνωσε την ένταξη του Παντελή Θεολόγου στο δυναμικό του. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Καλώς ήρθες Παντελή! Η ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Παντελή Θεολόγου.

Ο Παντελής Θεολόγου είναι γεννηθείς στις 7/5/1991 και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός ενώ έχει μεγάλη πορεία και εμπειρία σε ομάδες της κατηγορίας.

Ξεκίνησε στον ΠΑΣ Πρέβεζας, πήγε στον Εθνικό Αστέρα την σεζόν 2011-2012 και ακολούθησε η Καλλιθέα.

Πήρε μεταγραφή για τον Ατρόμητο και το πρωτάθλημα της Super League την χρόνια 2013-2014 και ενδιάμεσα αγωνίστηκε με την μορφή δανεισμού στον ΟΦΗ.

Την χρόνια 2016-2017 όταν αποχώρησε από τον Ατρόμητο αγωνίστηκε στα Χανιά και στη συνέχεια πήρε μεταγραφή για τον Καραϊσκάκη Άρτας.

Τα τελευταία χρόνια έχει περάσει από Παναχαϊκή και Απόλλωνα Πόντου μέχρι που έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να ξανά βρίσκεται στην ομάδα μας.