Βαθμολογία

Βαριά εντός έδρας ήττα για τον Απόλλωνα Λάρισας

Ο Απόλλων Λάρισας γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα από την Παναχαϊκή με σκορ 0-3 σε ένα ματς που διεξήχθη στο ΑΕΛ FC ARENA (31/1). Με δέκα παίκτες οι Πατρινοί από το 47’. Η ομάδα της Λάρισας μετά το αριθμητικό πλεονέκτημα, πίεσε, όμως δεν κατάφερε κάτι. Έτσι, η Παναχαϊκή έφυγε με το διπλό…

Η ομάδα της Πάτρας άνοιξε το σκορ στο 17’, όταν ο Μουστακόπουλος έκλεψε την μπάλα στο κέντρο, έκανε την κούρσα και πάσαρε στον Κουσκουνά, ο οποίος με πλασέ μέσα από την περιοχή έγραψε το 0-1.

Στο 28’ ο Νύκταρης επιχείρησε το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, ο Κολοβούρης είπε όχι, η μπάλα έφτασε στον Αθανασιάδη, ο οποίος έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή και τον τερματοφύλακα της Παναχαϊκής να διώχνει ξανά.

Οι Πατρινοί έφτασαν στο 0-2 στο 36’, όταν βγήκαν στην αντεπίθεση, ο Κουσκουνάς πέρασε την κάθετη μπαλιά στον Γιούση, ο τελευταίος πέρασε τον Αστρά και σε κενό τέρμα σημείωσε το γκολ. Ο Απόλλωνας απείλησε στον 40΄, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Νύκταρη, ο Μόρας πήρε την κεφαλιά μέσα από την μεγάλη περιοχή και τον Κολοβούρη να μπλοκάρει.

Ο Λαρέα στο 47’ έκανε φάουλ πάνω στον Παναγιώτου και ο Αργεντινός αμυντικός αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε από το ματς. Ο Απόλλωνας κέρδισε πέναλτι στο 63’, όταν ο Χατζής έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Ανάκογλου. Ο Αθανασιάδης ανέλαβε την εκτέλεση πέναλτι και έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι του Κολοβούρη. Το τελικό αποτέλεσμα (0-3) διαμόρφωσε στο 90+3’ ο Κόκας με πλασέ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μάγγος): Αστράς, Σκούπρα (78’ Οκάν) Μπούσης, Μόρας, Καρρίκι (46’ Γκόλιας), Χατζής, Τασιούλης (60’ Γκουντρουμπής), Μπάλλας, Αθανασιάδης, Νύκταρης, Τζοβάρας (46’ Παναγιώτου).

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ (Παπαδόπουλος): Κολοβούρης, Αποστολόπουλος, Πλιάτσικας, Larrea, Σταμόπουλος, Μουστακόπουλος (46’ Μπρους), Ανάκογλου, Γιούσης (80’ Κόκας), Batrovic (49’ Πατάπης), Αραβίδης (66’ Μαρκοπουλιώτης), Κουσκουνάς.

Διαιτητής: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης). Βοηθοί: Δημόπουλος (Φλώρινας), Μποζατζίδης (Μακεδονίας). 4ος: Τακίδης (Κιλκίς).