Βαθμολογία

Νέα ήττα στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Δεν τα κατάφερε ούτε στην έδρα του Άρη(26/1). Ακόμη μία ήττα γνώρισε η ΠΑΕ ΑΕΛ, αυτή τη φορά από τον Άρη, στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Η ομάδα είχε κάποια κενά στην άμυνα, ενώ επιθετικά προσπάθησε στο δεύτερο μέρος χωρίς να κάνει την μεγάλη φάση. Βελτιωμένη η ΑΕΛ αλλά… Σίγουρα η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση επιθετικά.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε όταν ο Γκάμα εκτέλεσε το κόρνερ από αριστερά και μετά από σύγχυση στην άμυνα της ΑΕΛ με κεφαλιά από θέση βολής ο Ροζ έκανε το 1-0. Η ΑΕΛ παραμένει στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με οκτώ βαθμούς σε 18 αγώνες.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κουμπαράκης (Κυκλάδων), με βοηθούς τους Δημητριάδη (Καστοριάς) και Κωνσταντίνου (Πρέβεζας/Λευκάδας). Τέταρτος ρέφερι ήταν ο Βρέσκας (Πιερίας). Στο VAR βρέθηκε ο Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), ενώ ΑVAR ήταν ο Σαμοΐλης (Αθηνών).

Κίτρινες: 37’ Μπερτόγλιο, 67’ Ιωάννου - 44’ Πινακάς, 54’ Κολομπίνο, 76’ Ντουρμισάι, Μιλοσάβλιεβιτς 87’.

Άρης (Άκης Μάντζιος): Σιαμπάνης, Σούντγκρεν (70’ Σάκιτς), Ρόουζ, Δεληζήσης, Ιωάννου, Σάσα, Τζέγκο (69’ Ματίγια), Μπερτόγλιο (88’ Κάτσε), Γκάμα (69’ Σίλβα), Ματέο, Μαντσίνι (19’ Μάνος).

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Μπάγιτς, Καρανίκας (90’ Νούνιτς), Μιχαήλ, Σπαρβ (46’ Μιλοσάβλιεβιτς), Ντουρμισάι, Τσόσιτς, Ζίζιτς, Πινακάς (83’ Γλυνός), Κολομπίνο, Νικολιάς, Ντρούγιτς (65’ Ακούνια).