Βαθμολογία

Λαμία: Ενίσχυση στην άμυνα με Τζέιμς

Παίκτης της Λαμίας είναι ο Μαντζρέκαρ Τζέιμς, καθώς η «κυανόλευκη» ΠΑΕ ανακοίνωσε σήμερα (25/1) την απόκτηση του Καναδού κεντρικού αμυντικού.

Ο 27χρονος άσος, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και ως αμυντικός μέσος, γεννήθηκε στην Ντομινίκα, αλλά η οικογένειά του μετακόμισε στον Καναδά, όταν ήταν εννέα ετών. Στην διάρκεια της καριέρας του ο υψηλόσωμος (1,93μ.) παίκτης έχει αγωνιστεί στον Καναδά με την Σίγκμα FC, στην Ουγγαρία με τις Βάσας, Ντιοσγκιόρ και Πετς, καθώς και στη Δανία με τις Μίντιλαντ και Φρεντερίσια. Μετράει 17 συμμετοχές και δύο γκολ με την εθνική ανδρών του Καναδά, στην οποία έκανε ντεμπούτο το 2015.

Η ανακοίνωση του συλλόγου από τη Φθιώτιδα για τον Τζέιμς έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ Λαμία είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 27χρονου Καναδού, σέντερ μπακ, Manjrekar James με τη μορφή δανεισμού από τη Midtjylland, με την οποία είχε φέτος σημείωσε 6 συμμετοχές. Έχει αγωνιστεί ακόμη σε FC Fredericia (Δανία), Vasas FC, Diósgyőr, Pécsi MFC (Ουγγαρία) και Sigma FC (Καναδάς). Επίσης είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του.