Βαθμολογία

Εβδομάδα εξελίξεων στον Ηρακλή

Εν αναμονή της τελικής απόφασης για την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής στον Ηρακλή… Το κείμενο που αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα του Ηρακλή στο facebook:

«Όπως προαναφέραμε το θέμα με την απόφαση για την επανέναρξη της Γ εθνικής θα έπαιρνε παράταση από τους λοιμωξιολόγους και την ΕΠΟ.

Την επόμενη Παρασκευή όπως ανακοίνωσαν θα παρθεί η απόφαση το αν ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής η όχι.

Παράλληλα ακόμα ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς τόνισε ότι όντως την ερχόμενη Παρασκευή θα μιλήσει και θα ανακοινώσει την απόφαση για τα αθλήματα που είναι σε αναστολή.

Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε αφού πρώτα προτείναμε και δώσαμε ιδανικές λύσεις για το ξεκίνημα της Γ’ εθνικής σωστά με αυστηρά μέτρα και τηρώντας τον υγιεινομικό πρωτόκολλο πλέον θα περιμένουμε την τελική απόφαση από τους αρμόδιους.

Η ενημέρωση όμως που έχουμε τελευταίες μέρες είναι ότι πιθανόν να δώσει το πράσινο φως αρχές Φεβρουαρίου αρχικά για προπονήσεις των ομάδων, κι από εκεί πέρα ανάλογα με την καθημερινή αξιολόγηση από τους λοιμωξιολόγους απέναντι στον «αόρατο εχθρό», να γίνει αρχικά ξανά επανεξέταση για το ξεκίνημα του πρωταθλήματος με βάση το υγιεινομικό πρωτόκολλο».