Βαθμολογία

ΠΑΟΚ: Κοντά σε συμφωνία με τον Σίντζι Καγκάβα!

Αποφασισμένος να ρίξει τη δικιά του μεταγραφική «βόμβα» στην περίοδο του Ιανουαρίου, δείχνει ο ΠΑΟΚ, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Σίντζι Καγκάβα!

Οι Θεσσαλονικείς είχαν επαφές ξανά με τον Ιάπωνα μεσοεπιθετικό, το περασμένο καλοκαίρι, χωρίς ωστόσο να προχωρήσει η περίπτωση του.

Όμως, φαίνεται πως τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, το έδαφος για μια προσέγγιση ήταν καλύτερο και στον ΠΑΟΚ δείχνουν έτοιμοι να ολοκληρώσουν μια πολύ σημαντική μεταγραφική κίνηση.

Ο Όλαφ Ρέμπε σε συνεννόηση με τον Πάμπλο Γκαρσία, αναζητούσε έναν μέσο με εμπειρία και παραστάσεις και φαίνεται πως ο Γερμανός τεχνικός διευθυντής κατέληξε στον Ιάπωνα.

Ο 32χρονος Καγκάβα αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής, ως «8άρι» και «10άρι», ενώ είχε μείνει ελεύθερος από τον Οκτώβριο του 2020 από την ισπανική Σαραγόσα.

Έχει διαγράψει μια τεράστια καριέρα, αγωνιζόμενος με τεράστια επιτυχία στην Μπορούσια του Ντόρτμουντ (2010-2012 και 2014-2019), ενώ μέσω των Βεστφαλών πήρε τη μεγάλη μεταγραφή για την Premier League και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2012-2015).

Φυσικά είναι διεθνής, με την εθνική ομάδα της Ιαπωνίας, έχοντας πραγματοποιήσει 97 επίσημες συμμετοχες, ενώ έχει πετύχει και 31 τέρματα.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά, εάν ο Καγκάβα θα φορέσει τη φανέλα, με το Δικέφαλο στο στήθος, βάζοντας ένα ισχυρό γρανάζι, στη... μηχανή του Πάμπλο Γκαρσία.

onsports.gr