Βαθμολογία

Παναιτωλικός: Πλήγμα με Ματσόλα!

Χάνει για 1,5 μήνα τον Νίκολας Ματσόλα ο Παναιτωλικός λόγω τραυματισμού! Ο Παναιτωλικός δίνει τη μάχη του για να μαζέψει βαθμούς και να ξεφύγει απ’ τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα προέρχεται από τρεις σερί ήττες για το Πρωτάθλημα και ψάχνει απεγνωσμένα αποτελέσματα για να ανέβει βαθμολογικά αλλά και σε επίπεδο αυτοπεποίθησης. Οι Αγρινιώτες σε αυτή τους την προσπάθεια, δε θα έχουν για 1,5 μήνα τον Νίκολας Ματσόλα!

Ο Αργεντινός επιθετικός αποχώρησε τραυματίας στο πρόσφατο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Το πρόβλημά του έμοιαζε να μην είναι κάτι απλό και οι αρχικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο για θλάση, κάτι που αυτόματα θα τον κρατούσε εκτός για κάποιο διάστημα.

Μετά τις εξετάσεις που έκανε, διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί θλάση β’ βαθμούς! Κάτι που σημαίνει πως ο λατινοαμερικάνος θα μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για περίπου 1,5 μήνα! Σημαντικό χρονικό διάστημα, μέσα στο οποίο ο Παναιτωλικός θα δώσει σημαντικές αναμετρήσεις χωρίς τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.