Βαθμολογία

Δήλωση Αλέξη Κούγια προς Κώστα Πηλαδάκη

Διάβασα την νέα ανακοίνωση - απάντηση σε μένα, του εκ των πρωταθλητών, των δανεικών και αγύριστων, από τράπεζες κ. Κώστα Πηλαδάκη και εκείνο που κατάλαβα για άλλη μία φορά είναι ότι ο άνθρωπος αυτός έχει την εντύπωση ότι όλοι του χρωστάνε και αυτός δεν πρέπει να πληρώνει κανένα.

Νομίζω ότι πρέπει να δηλώνει επάγγελμα «παίρνω δανεικά και δεν πληρώνω», όλοι θα πληρώνετε στην Λάρισα στην ΔΕΥΑΛ εκτός από εμένα.

Όσο για το αν θα ασχοληθεί μαζί μου, γιατί κάποιοι χωρίς να λέει ποιοι, του είπαν μην ασχολείσαι με τον Κούγια, από ότι εγώ γνωρίζω και το γνωρίζει και αυτός, αλλά πιο πολύ το γνωρίζει η τσέπη μου, η ενασχόληση του μαζί μου, τον ωφέλησε 2.200.000€.

Είμαι περίεργος αν ο ίδιος γράφει αυτές τις απαντήσεις, γιατί δεν γνωρίζω σε τι επίπεδο είναι τα ελληνικά του.

Η δήλωση του Κώστα Πηλαδάκη

«Αλέξη κατ αρχήν πιστεύω ότι τα νομικά σου είναι καλά άρα εκπλήσσομαι που τα τέλη σύνδεσης των Ο.Κ.Ω. τα μπερδεύεις με την κατανάλωση Νερού (πάλι ψεματάκι;) . Για την ιστορία τα τέλη που αναφέρεσαι ήταν η μοναδική ουσιαστική συμμετοχή της τότε Δημοτικής αρχής παρουσία και όλων των στελεχών της dimand με υπόσχεση τυπικής τακτοποίησης. Εν τέλει δεν τακτοποιήθηκε τότε τυπικά ( με σωστή καταμέτρηση m2 κλπ κλπ ) με αποτέλεσμα να το αναλάβει η Γήπεδο. Είναι πρωτάκουστο να προσμετρούνται τετραγωνικά μέτρα (m2) που δεν θα έπρεπε βάση κανονισμού ( πάνω από 33.000m2 ) ενώ η πραγματικότητα δείχνει περίπου 7000 m2 και για αυτό το λόγο φτάσαμε στην δικαστική συνδρομή για δικαίωση. Πιστεύω όταν διαβάζεις ανακοινώσεις μου καταλαβαίνεις το τι γράφω αλλιώς θα πρέπει να δεις το θέμα της πρεσβυωπίας . Οι εργαζόμενοι που εργοδοτώ είναι 450 και όχι 150 , όπου με πολύ αγώνα και κόπο έχω καταφέρει να μην απολύσω ούτε 1 άτομο, εν μέσω της 12ετους οικονομικής κρίσης στην χώρα μας, κάτι για το οποίο είμαι πολύ περήφανος. Για πολλά χρόνια μου έλεγαν ” μην ασχολείσαι με τον Κούγια ” επειδή πλέον είναι επί προσωπικού λέω να αρχίσω να ασχολούμαι. Έχεις την άποψη ότι με ψεύδη μπορείς να σπιλώνεις συνειδήσεις, να θίγεις αξιοπρέπειες και να βρίσκεσαι στο απυρόβλητο; Μπορεί και να τα καταφέρνεις. Δεν θα μου στερήσει όμως κανείς το δικαίωμα να μάχομαι έντιμα και μέσω δικαστικής οδού να επιζητώ την τιμωρία σου. Δεν ιδρώνω με τις απειλές και τα ψεύδη σου σε μένα και σε όποιον θεωρείς ότι στέκεται εμπόδιο στον δρόμο σου και να είσαι σίγουρος ότι θα πράττω κατά συνείδηση».