Βαθμολογία

Απόλλων Λάρισας: Με δύο νέα πρόσωπα στα Τρίκαλα

Με δυνατή προπόνηση στο γήπεδο Φιλιππούπολης, ολοκληρώθηκε η μίνι προετοιμασία των παικτών του Απόλλωνα Λάρισας για το εκτός έδρας παιχνίδι για την 2η αγωνιστική της Super League 2, με τον ΑΟΤ στα γειτονικά Τρίκαλα (Τετάρτη 20/01, 14.45).

Ευχάριστα όμως νέα προέκυψαν από τον διεθνή τερματοφύλακα Παναγιώτη Γλύκο, του οποίου τελικά ο τραυματισμός δεν αποδείχθηκε τόσο σοβαρός και ευτυχώς δεν επιβεβαιώθηκαν οι όποιοι αρχικοί φόβοι απουσίας του.

Ο Γλύκος προπονήθηκε και δεν ένοιωσε ενοχλήσεις και έτσι συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το αυριανό ματς. Μάλιστα ενδέχεται να ξεκινήσει κανονικά στο παιχνίδι και αυτό θα διαπιστωθεί τελευταία στιγμή, όταν θα δοκιμάσει στην προθέρμανση λίγο πριν την έναρξη.

Ο νεαρός ταλαντούχος παίκτης του Απόλλωνα Λάρισας Μανώλης Παυλής είναι ένα από τα νέα πρόσωπα...

Κατά τα άλλα στην αποστολή υπάρχουν δύο νέα πρόσωπα, σε σχέση με την πρεμιέρα και αυτά είναι των Θοδωρή Λουκά και του Μανώλη Παυλή. Ο τεχνικός κ. Γιάννης Μάγγος ανακοίνωσε μετά το πέρας της προπόνησης την αποστολή που αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Talisson (T), Γλύκος (Τ), Μόρας, Καρρίκι, Σκούπρας, Γκόλιας, Χατζητερζόγλου, Μπούσης, Μπάμπης, Τασιούλης, Μπρέμπος, Τζοβάρας, Μπαλογιάννης, Χατζής, Νύκταρης, Μπαστιάνος, Λίταινας, Αθανασιάδης, Λουκάς, Γκουντρουμπής, Μπάλλας και Παυλής.