Βαθμολογία

Μάγγος: «Τυχερός που έχω τον Κλάους»

Η εκκίνηση του πρωταθλήματος της Superleague 2 αποτελεί από μόνη της ένα σπουδαίο γεγονός καθώς οι παίκτες της εν λόγω κατηγορίας είχαν μείνει για καιρό μακριά από τη δράση. Μία από τις ομάδες που την Κυριακή (17/1) έκαναν ποδαρικό, ήταν ο Απόλλων Λάρισας, όπου αγωνίζονται τρεις πρώην παίκτες του ΠΑΟΚ, Στέφανος Αθανασιαδής, Παναγιώτης Γλύκος και Γιώργος Τζοβάρας και στην πρώτη του αναμέτρηση αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 έχοντας ως αντίπαλο την Ξάνθη.

Ο προπονητής της θεσσαλικής ομάδας, Γιάννης Μάγγος, φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και έπλεξε το εγκώμιο των ποδοσφαιριστών του, ενώ μίλησε και για την κούρσα πρωταθλητισμού και τα φαβορί που υπάρχουν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5: Αρχικά σημείωσε στην τοποθέτηση του: «Μετά από τόσο μεγάλο διάστημα μπήκαμε ξανά στο γήπεδο και σίγουρα υπάρχει ο φόβος των τραυματισμών, όπως έγινε και χθες με το πρόβλημα του Παναγιώτη Γλύκου στον δικέφαλο καθώς είχε ένα μυϊκό πρόβλημα. Ο Κλάους είχε να παίξει δύο χρόνια, ήταν πολύ καλός και η αξία του είναι δεδομένη, έχει σκοράρει περισσότερα από 100 γκολ και τα στοιχεία του τα ζηλεύουν πολλοί παίκτες. Ο Κώστας Χατζής, ο Παναγιώτης Γλύκος μαζί με τον «Κλάους» και τον Γλύκο, παρασέρνουν και τους άλλους ποδοσφαιριστές. Ο Στέφανος είναι παρεξηγημένος ειδικά στη Θεσσαλονίκη, καθώς πολλές φορές συγκρίνουμε το εντός γηπέδων με το εκτός γηπέδων. Εγώ είμαι πολύ τυχερός που τον έχω και θέλω 7 με 10 γκολ τουλάχιστον από τον Αθανασιάδη».

Για να προσθέσει για την κούρσα πρωταθλητισμού: «Η Ξάνθη είναι το φαβορί και εμείς θέλουμε να προσπαθήσουμε να φτάσουμε στην πρώτη εξάδα και να μπούμε σε τροχιά ανόδου. Η Ξάνθη μπήκε με ένα τουπέ μέσα αλλά έτσι συμβαίνει καθώς πιστεύω ότι μετά από ένα χρονικό διάστημα θα καταφέρει να βρει τον τρόπο να βγει πρώτη. Ο Τζοβάρας είναι κρίμα να παίζει στη Superleague 2 θα έπρεπε να είναι στην πρώτη κατηγορία και για αυτό πιστεύω ότι μέσα από την ομάδα θα καταφέρει να δείξει τι αξίζει. Εχει σταματήσει το ποδόσφαιρο όπως ήταν παλιά και για αυτό έχουν χαθεί τα ταλέντα όπως ήταν τα παλαιότερα χρόνια».