Βαθμολογία

«Tα σύμβολα καλύπτονται κατά τη χρήση και με τρόπο καθαρά προσωρινό»

Ο Κώστας Πηλαδάκης εξέδωσε ανακοίνωση με βάση κάποιες αντιδράσεις που υπήρξαν για την κάλυψη των συμβόλων και σημάτων της ΑΕΛ από το γήπεδο όπου αγωνίστηκε ο Απόλλων Λάρισας. Επίσης σχετική ανακοίνωση εξέδωσε και η ΠΑΕ ΑΕΛ.

Σε δήλωση του Κωνσταντίνου Πηλαδάκη επισημαίνονται τα εξής: «Η απόφαση για κάλυψη του ονόματος του γηπέδου πάρθηκε μετά το εξώδικο της ΠΑΕ ΑΕΛ και του κ. Κούγια στις 18-11-2020 για λόγους ουσίας και όχι εγωισμού.

Το όνομα, όπως και τα σύμβολα ανήκουν στο σωματείο, το οποίο βάσει νόμου υποχρεούται να τα παρέχει για συγκεκριμένους  λόγους στην ΠΑΕ με αντάλλαγμα την καταβολή από την ΠΑΕ το γνωστό 10%.

Ο στόχος μας ήταν και είναι να μην διχάσουμε τον κόσμο της ομάδας, παίρνοντας κατά καιρούς δύσκολες και εις βάρος μας αποφάσεις. Τα σύμβολα καλύπτονται κατά τη χρήση και με τρόπο καθαρά προσωρινό.

Είμαστε περήφανοι, διότι φτιάξαμε ένα γήπεδο με προσωπικές θυσίες, με τη στήριξη της τράπεζας, αλλά και του κόσμου, ενώ σήμερα τα γήπεδα που βρίσκονται σε εξέλιξη παίρνουν τη στήριξη της πολιτείας -όπου σωστά βέβαια πράττει- ενώ στη περίπτωση της ΑΕΛ αυτή  η στήριξη δεν δόθηκε ποτέ!

Το θέμα του ονόματος δεν διαγράφει ούτε την αξία του γηπέδου, ούτε τις επιτυχίες στην Ευρώπη, ούτε την κατάκτηση του κυπέλλου, αλλά ούτε και τον σεβασμό μου προς τον κόσμο της ΑΕΛ και γίνεται για πρακτικούς και μόνο λόγους.

Καλή επιτυχία στην ΑΕΛ στον δύσκολο αγώνα της, καθώς και στον Απόλλωνα Λάρισας να πετύχει τους στόχους του».

Με τιμή

Πηλαδάκης Κωνσταντίνος