Βαθμολογία

Βιτλής: «Κοιτάει προς τα πάνω ο Απόλλων Σμύρνης»

Ο Βασίλης Βιτλής αναφέρθηκε στη νέα εκτός έδρας νίκη της «Ελαφράς Ταξιαρχίας». Ο Απόλλων Σμύρνης πήρε ένα ακόμα διπλό, αυτή τη φορά επί της ΑΕΛ.

Η νίκη αυτή έχει τεράστια σημασία, αφού η ομάδα της Ριζούπολης αποσπάστηκε από την αντίπαλό της δέκα βαθμούς και πλέον όλοι τονίζουν ότι κοιτούν προς τα πάνω στην βαθμολογία. Ενδεικτικές είναι και οι δηλώσεις του Βιτλή. Ο παίκτης του Απόλλωνα μετά το ματς στο Αλκαζάρ μίλησε στη Nova:

Για τη νίκη επί της ΑΕΛ: «Είναι πολύ μεγάλη νίκη, γιατί μας δίνει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, σκαρφαλώνουμε και άλλο στη βαθμολογία και αυτό μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια».

Για την βαθμολογική συγκομιδή του Απόλλωνα στα εκτός έδρας παιχνίδια: «Δεν είναι μόνο στα εκτός έδρας παιχνίδια, αλλά τα εκτός έδρας μας πάνε περισσότερο και φαίνεται από τα αποτελέσματα. Έχουμε και την τύχη με το μέρος μας και έρχονται τα αποτελέσματα».

Για το αν στοχεύσουν σε κάτι περισσότερο από την παραμονή: «Έχουμε κάνει καλή προσπάθεια από την αρχή της σεζόν, στόχος είναι να βελτιωνόμαστε παιχνίδι με το παιχνίδι και να κοιτάμε προς τα πάνω».

Για το νέο ρεκόρ του Απόλλωνα: «Πολύ θετικό, γι' αυτό υπάρχουν τα ρεκόρ για να τα φτάνεις και να τα ξεπερνάς».

Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, ο Άρης είναι από τις δυνατές ομάδες και στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας, θα προσπαθήσουμε για να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών».