Βαθμολογία

Παράσχος: «Σημαντική νίκη, να βρεθεί λύση στη Football League»

Ο Γιώργος Παράσχος, μίλησε για την εκτός έδρας νίκη του Απόλλωνα Σμύρνης, τονίζοντας πως πλέον μπορεί να σκέφτεται και τι ψηλότερες θέσεις, ενώ παράλληλα έστειλε το δικό του μήνυμα για τις χαμηλότερες κατηγορίες. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για την εκτός έδρας νίκη του Απόλλωνα:

«Καλύτερα να παίζουμε εκτός έδρας, κάναμε κάποιες καλές εμφανίσεις αλλά μας έλειπε η τύχη και κάποια σφυρίγματα. Είχαμε πολλά προβλήματα αλλά όσοι έπαιξαν ήταν καλοί. Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες και πλέον μπορούμε να σκεφτόμαστε όχι τις τελευταίες θέσεις αλλά για λίγο ψηλότερα. Η ομάδα έχει μέλλον και πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτό το ρυθμό».

Για το ρίσκο της ΑΕΛ:

«Από την στιγμή που η ΑΕΛ ρίσκαρε και έβγαλε τον Ζίζιτς είχαμε πετύχαμε το γκολ και θα μπορούσαμε να πετύχουμε και κάτι ακόμα αν ήμασταν πιο προσεκτικοί»

Για το ρεκόρ εκτός έδρας νικών: «Τα ρεκόρ είναι για να σπάνε και επιτέλους ο Απόλλων βγήκε από την μιζέρια και την απομόνωση».

Για τις χαμηλότερες κατηγορίες: «Πρέπει να βρεθεί ένας τρόπο για να ξεκινήσει και η Football League που απασχολεί πολλούς ανθρώπους ώστε να μπορέσουν να παίξουν και πάλι τα παιδιά».