Βαθμολογία

Τάτσης: «Κάποιοι παίκτες δεν με ικανοποίησαν»

Ο προπονητής της ΑΕΛ, Γιάννης Τάτσης, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα, μίλησε για την εικόνα των ποδοσφαιριστών του, αλλά και την δύσκολη βαθμολογική θέση που βρίσκονται οι «βυσσινί». Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για την κακή εμφάνιση των παικτών του: «Eίναι μια μεγάλη αλήθεια, επίσης μεγάλη αλήθεια είναι ότι είτε παίζεις με πολλούς αμυντικούς ή επιθετικούς δεν σημαίνει ότι θα κρατήσεις το μηδέν ή θα βάλεις πολλά γκολ και θα κερδίσεις.

Έχει να κάνει και με τις ισορροπίες που πρέπει να κρατάμε. Εμείς στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε κάποια παιδιά που ήταν σε καλή μέρα και αλλά που δεν με άφησαν ικανοποιημένο

Για την δύσκολη βαθμολογική θέση της ΑΕΛ: «Εννοείται ότι θα είναι πιο δύσκολα γιατί μπαίνει και το ψυχολογικό κομμάτι, δεν μπορώ να πω ότι δεν είχαμε καλή εικόνα αλλά είναι και θέμα ημέρας και ικανότητας.

Οι ελπίδες μας εναπόκεινται σε κάποια σταθερά σημεία που πρέπει να κρατηθούν όσο αναφορά τους παίκτες και αυτοί να δέσουν μα κάποια καινούργια παιδιά που έρχονται».