Βαθμολογία

Αναβλήθηκε το ΠΑΕ Χανιά-Δόξα Δράμας

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοργανώτρια αρχή της Super League 2 – Football League ενημέρωσε πως αναβλήθηκε ο αγώνας ΠΑΕ Χανιά-Δόξα Δράμας.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι επειδή δεν προσκόμισε η Δόξα Δράμας προσωρινή διαταγή του Δικαστηρίου δεν μπορεί να της επιτρέψει να αγωνιστεί και κατά συνέπεια το ματς του Σαββάτου (16/01) αναβλήθηκε, κάτι το οποίο θα συμβεί και την Τετάρτη 20/1 με τον αντίπαλο τον Εργοτέλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας έχει προσφύγει στα Διοικητικά Δικαστήρια έχοντας ασκήσει αίτηση ακύρωσης και αίτηση αναστολής κατά της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού με την οποία δεν χορηγήθηκε το πιστοποιητικό του άρθρου 77α παρ3 N 2725/1999.

Επειδή μέχρι σήμερα δεν προσκομίστηκε από την ΠΑΕ Δόξα Δράμας ως όφειλε, προσωρινή διαταγή του Δικαστηρίου, η διοργανώτρια αρχή αναβάλλει τους αγώνες της ΠΑΕ Δόξα Δράμας μέχρι την έκδοση απόφασης επί της αιτήσεως αναστολής που συζητείται την 21/1/2021, σύμφωνα με το άρθρο 3 του Ν 2725/1999 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με το Ν 4726/2020».