Βαθμολογία

Τακούδης: Θα χιονίσει μέσα στη Λάρισα

Έρχεται με …άγριες διαθέσεις ο «Λέανδρος» το κύμα της κακοκαιρίας που θα επηρεάσει άμεσα και την πόλη της Λάρισας καθώς σύμφωνα με τον μετεωρολόγο κ. Φάνη Τακούδη θα χιονίσει μέσα στην πόλη.

Ειδικότερα αύριο Παρασκευή η πόλη θα δει λίγες νιφάδες χιονιού, αλλά το Σάββατο από το απόγευμα και μετά θα χιονίσει αρκετά και αναμένεται σύμφωνα με την πρόγνωση να το στρώσει κάποια εκατοστά. Ωστόσο θα υπάρξει και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας, καθώς στη Λάρισα το Σαββατοκύριακο το θερμόμετρο θα δείξει μέχρι και -4 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικότερα μιλώντας στο onlarissa.gr, ο κ. Τακούδης, μας εξηγεί:

«Από σήμερα το βράδυ της Πέμπτης, αρχίζει η αλλαγή του καιρού. Ήδη νιώσαμε την διαφορά στην πτώση της θερμοκρασίας. Η μεγαλύτερη όμως πτώση θα έρθει τις επόμενες ώρες. Ένα χαμηλό που θα αρχίσει να δρα από τα βορειοδυτικά και θα απλωθεί σε ολόκληρη την Θεσσαλία, από απόψε την νύχτα μέχρι αύριο το μεσημέρι με αποτέλεσμα να έχουμε χιονοπτώσεις στις ορεινές περιοχές, αλλά όχι έντονα φαινόμενα. Οι χιονοπτώσεις θα κάνουν την εμφάνισή τους στις ορεινές αλλά και τις ημιορεινές περιοχές μέχρι τα 500-400μ. και θα πέσει χιονόνερο στα πεδινά. Ίσως σε κάποια πεδινά που βρίσκονται στις παρυφές του Ολύμπου και του Κισσάβου στον νομό Λάρισας, και αντίστοιχα σε άλλες περιοχές της Θεσσαλίας, να δούμε και ασθενείς χιονοπτώσεις στα πεδινά και να κάνουν την εμφάνισή τους κάποιες νιφάδες και μέσα στη Λάρισα.

onlarissa.gr