Βαθμολογία

Νίκος Χαρδαλιάς: Τι είπε στον Τάκη Χατζή για την κριτική που δέχεται;

Τον Νίκο Χαρδαλιά τον φωνάζουν Hard Nick με τον ίδιο να το αποδέχεται καθώς αυτά είναι τα αρχικά του ονόματός του.

«Εγώ ανακοινώνω τις αποφάσεις που παίρνει η κυβέρνηση με την επιτροπή», τόνισε και συνέχισε για το αν έχει διαφωνήσει ποτέ με αυτές: «Το αποτέλεσμα έδειξε ότι οι αποφάσεις που πάρθηκαν ήταν σωστές και πάρθηκαν στο σωστό χρόνο». «Υπάρχει άγχος για κάποια πράγματα. Στην αρχή είχαμε μια αγωνία γιατί δεν ξέραμε τον ιό, τώρα ξέρουμε ότι πρέπει να προστατευτούμε», πρόσθεσε.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς έχει δύο κόρες. Η μία σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο και η δεύτερη, η μικρή του, πηγαίνει στη Γ’ δημοτικού. Πώς αντιδρούν στα μέτρα και στη δουλειά που κάνει ο μπαμπάς τους; «Με πειράζουν και οι δυο κόρες μου για τη δουλειά που κάνω. Το κόστος είναι ότι δεν μπορώ να δω τους δικούς μου ανθρώπους όσο θα ήθελα», είπε χαρακτηριστικά ο υφυπουργός και μίλησε για την κριτική που δέχεται.  «Η συντριπτική πλειονότητα αποδέχεται την προσπάθεια, όμως υπάρχουν και κάποια ισοπεδωτικά σχόλια τα οποία εμπλέκουν και την οικογένειά μου. Αγαπώ τη δουλειά μου και αγαπώ την ευθύνη».

Πολλοί είναι εκείνοι που έχουν κατηγορήσει τον Νίκο Χαρδαλιά ότι είναι αυστηρός με τον κόσμο. «Είμαστε αυστηροί με εκείνους που θέλουμε να προστατεύσουμε. Είμαστε αυστηροί με τα παιδιά μας. Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι κάποιοι λίγοι προσπαθούν να υπονομεύσουν την προσπάθεια της πλειοψηφίας».

Ο υφυπουργός ζήτησε λίγη υπομονή από τον κόσμο. «Λίγο ακόμα. Έχουμε κοπιάσει, είμαστε στην αρχή του τέλους μιας προσπάθειας. Λίγες εβδομάδες ακόμα, λίγους μήνες και βήμα βήμα να επιστρέψουμε στην κανονικότητα».

newspistol.gr