Βαθμολογία

Φεβρουάριο η δεύτερη δόση επιχορήγησης για τα αθλητικά σωματεία

Συνεχείς είναι οι εγγραφές στο ολοκληρωμένο μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ενόψει των εκλογών των ομοσπονδιών και μέχρι τώρα  από τον νομό  Λάρισας αγγίζουν τα ογδόντα σωματεία για όλα τα αθλήματα. Στη σχετική λίστα την τελευταία εβδομάδα προστέθηκαν οι:  Αθλητικός Σύλλογος Βαλίος, Γιάννουλη (καλαθοσφαίριση),  Γυμναστικός Σύλλογος Επαρχίας  Αγιάς «Ο ΕΡΜΗΣ» (πετοσφαίριση, καλαθοσφαίριση), Α. Ο.  Δόξα Βαλανίδας (ποδόσφαιρο),  Α.Ο. Μεγ.  Ελευθεροχωρίου-Θύελλα (ποδόσφαιρο),  Α.Ο. Ατρόμητος Αγ. Αναργύρων (ποδόσφαιρο), Αθλητικός-Εκπολιτιστικός  Σύλλογος Λάρισας-ΟΙ ΑΕΤΟΙ (καλαθοσφαίριση), Αθλητικός  Γυμναστικός Σύλλογος Λάρισας «Ο Σπάρτακος» (καλαθοσφαίριση, πετοσφαίριση), Ποδοσφαιρική Συνένωση Ελασσόνας (ποδόσφαιρο).
Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΣΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ
Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες από τη ΓΓΑ, τα σωματεία που κατέθεσαν αίτηση, έστω και απλή, μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, θα είναι μεταξύ αυτών που θα εξεταστούν για τη δεύτερη δόση της επιχορήγησης των 2.500 ευρώ που θα εκταμιευτεί στα μέσα  Φεβρουαρίου.
Η αίτηση θεραπείας  στις παρατηρήσεις της ΓΓΑ για τις επιχορηγήσεις είναι μέχρι 22 Ιανουαρίου. Από τον Μάρτιο θα αρχίσει  η συνεργασία με  τα Εθνικά Αθλητικά Κέντρα για το ποιες ομάδες έχουν δικαίωμα να  χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις και να τα δηλώσουν ως έδρα.

Του Σωτ. Κέλλα
Πηγή: Ελευθερία