Βαθμολογία

Μαντζανάς: «Στόχος η εξάδα, άμεσα λύση σε FL και Γ’ Εθνική»

Ο ισχυρός άνδρας του Απόλλωνα Λάρισας εφ’ όλης της ύλης στο liganews.gr. Ο διοικητικός ηγέτης της λαρισινής ΠΑΕ, Παναγιώτης Μαντζανάς μίλησε για την έναρξη της Σούπερ Λιγκ 2, τους στόχους της ομάδας του αλλά και το πρώτο ματς της σεζόν κόντρα στην Ξάνθη.

Ο Παναγιώτης Μαντζανάς επισήμανε ότι πρέπει να δοθεί άμεσα λύση στη Φούτμπολ Λιγκ αλλά και στη Γ Εθνική καθώς οι παράγοντες έχουν δαπανήσει αρκετά χρήματα και δεν πρέπει να πάει χαμένη η χρονιά.

Αναλυτικά ο Παναγιώτης Μαντζανάς είπε:

Για την έναρξη της Σούπερ Λιγκ 2:

«Είμαστε χαρούμενοι που επιτέλους δόθηκε το πράσινο φως από τη Πολιτεία. Όλες οι ομάδες τηρούμε πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο και έτσι πήραμε το «ΟΚ».

Εύχομαι να υπάρχει υγεία στους ποδοσφαιριστές αλλά και σε όλες τις ομάδες.

Τι Πρωτάθλημα θα δούμε;

«Το Πρωτάθλημα θα είναι πολύ δυνατό.

Οι ομάδες που βρίσκονται στη Σούπερ Λιγκ 2 είναι από τις πιο ιστορικές στην Ελλάδα. Θα είναι ένα από τα πιο δυνατά πρωταθλήματα των τελευταίων χρόνων».

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στη Φούτμπολ Λιγκ και τη Γ Εθνική:

«Εύχομαι σύντομα να αρχίσει η Φούτμπολ Λιγκ. Για τη Γ Εθνική, θα είναι άδικο να σταματήσει το Πρωτάθλημα καθώς έχουν δαπανήσει πολλά χρήματα οι ομάδες».

Ποιοι είναι οι στόχοι του Απόλλωνα;

«Οι στόχοι είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, που θα αρέσει στους φίλους της ομάδας μας. Εμείς παίζουμε χωρίς άγχος και πίεση. Θέλουμε να είμαστε μέσα στην 6αδα».

Τέλος, πρώτη αγωνιστική με ένα ντέρμπι για τον ιστορικό Απόλλωνα κόντρα στην ισχυρή Ξάνθη;

«Η Ξάνθη είναι από τις πιο δυνατές ομάδες της κατηγορίες. Έχει ένα μπάτζετ που δεν υπάρχει σε κάποιες ομάδες της Σούπερ Λιγκ 1. Υπάρχουν έμπειροι παίκτες στον ΑΟΞ. Όμως ο Απόλλων Λάρισας έχει αποδείξει ότι δεν φοβάται κανέναν. Πιστεύουμε ότι θα πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».  

liganews.gr