Βαθμολογία

Ο Εμμανουηλίδης έσπασε... την παράδοση

Δεν τα κατάφερε η ΑΕΛ το βράδυ της Κυριακής (10/1) απέναντι στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 για τη 16η αγωνιστική της Super League.

Η ομάδα του Γιάννη Τάτση στάθηκε αρκετά καλά στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και θα μπορούσε να είχε αποσπάσει την ισοπαλία δεχόμενη το δεύτερο τέρμα κυριολεκτικά στο φινάλε της αναμέτρησης.

Σκόρερ για το «τριφύλλι» ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης με τον παίκτη του Παναθηναϊκού να σταματά την παράδοση που ήθελε τους παίκτες που πετυχαίνουν γκολ στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων να είναι ξένοι.

Και αυτό διότι έπρεπε να περάσουν 11 χρόνια και 3 μήνες για να σημειωθεί γκολ από Έλληνα ποδοσφαιριστή σε ματς Παναθηναϊκός - ΑΕΛ. Δράστης τότε ο Κώστας Κατσουράνης που πέτυχε το δεύτερο τέρμα της ομάδας του στο νικηφόρο 4-0 της αθηναϊκής ομάδας.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ που πέτυχε το 3-0 αλλά και το 4-0 ξεκίνησε το σερί, τόσο από πλευράς Παναθηναϊκού, όσο και από πλευράς ΑΕΛ, το οποίο σταμάτησε στο σημερινό παιχνίδι ο Εμμανουηλίδης, ενώ λίγο έλειψε να συνεχίζονταν η παράδοση με το τέρμα που πέτυχε λίγο πριν το ημίχρονο ο Καρλίτος. Τέλος μιας και το ματς έλαβε χώρα στη Λεωφόρο τελευταίος Έλληνας που σημείωσε τέρμα σε ματς Παναθηναϊκός - ΑΕΛ ήταν ένας άλλος Δημήτρης, ο Σαλπιγγίδης τη σεζόν 2007-2008 σε ένα ματς που και τότε είχε ολοκληρωθεί στο 2-0.