Βαθμολογία

Ήττα στη Λεωφόρο για την ΑΕΛ

Δεν τα κατάφερε η ΑΕΛ στην Αθήνα κόντρα στον Παναθηναϊκό. Την εκτός έδρας ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε η ΑΕΛ από τον Παναθηναϊκό, στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης», στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League , με γκολ των Καρλίτος στο 36' και του Εμμανουηλίδη στο 94'.

Το πρώτο γκολ μπήκε μετά από σέντρα του Μολό από τα δεξιά ο Καρλίτος έγινε αποδέκτης της μπάλας και με σουτ νίκησε τον Μπάγιτς στο 36ο λεπτό. Στο 94ο λεπτό ο Καμπετσής έκανε την πάσα στον Εμμανουηλίδη κι αυτός πλάσαρε για το τελικό 2-0.

Η ΑΕΛ είχε υπεροχή μέχρι το 80', αλλά μόνο μία σημαντική ευκαιρία, με τον Μπόλονι να κάνει διάνα με τις αλλαγές του (Καμπετσής, Μπουζούκης, Εμμανουηλίδης) και στο τελευταίο δεκάλεπτο ήταν σαφώς ανώτερος ο ΠΑΟ, βρίσκοντας και το γκολ στο φινάλε. Άφησε υποσχέσεις ο Κολομπίνο…

Παναθηναϊκός: Διούδης, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Μολό, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος (87' Σερπέζης), Αθανασακόπουλος (60' Χατζηγιοβάνης), Αϊτόρ (78' Μπουζούκης), Ιωαννίδης (87' Εμμανουηλίδης), Καρλίτος (78' Καμπετσής).

ΑΕΛ: Μπάγιτς, Μιχαήλ, Φιλίπ, Σπαρβ, Μιλοσάβλιεβιτς (60' Τρούγιτς), Ντουρμισάι (85' Νούνιτς), Τσόσιτς, Ζίζιτς (60' Μπέρτος), Πινακάς, Κολομπίνο, Νικολιάς.

Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας). Βοηθοί: Νικολακάκης (Λασιθίου), Κόλλιας (Ηπείρου). 4ος: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής). VAR: Γκορτσίλας (Μακεδονίας). ΑVAR: Ψαρρής (Ζακύνθου).