Βαθμολογία

Λαμία: Ανακοίνωσε τον Μαρτίνεθ

Η ΠΑΕ εξέδωσε τη σχετική ανακοίνωση στην οποία όμως δεν αναφέρεται κάτι για τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου που υπέγραψε ο παίκτης.

Σε γνώριμα λημέρια επιστρέφει ο Άνχελ Μαρτίνεθ Ορτέγκα, καθώς έπειτα από την παρουσία του για λίγο διάστημα στην Βιτορούλ στην Ρουμανία (5 συμμετοχές), αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα και την Super League, αλλά αυτή την φορά όχι για λογαριασμό του Αστέρα Τρίπολης. 

Ο Ισπανός αμυντικός, ο οποίος καλύπτει το αριστερό άκρο, συστήθηκε... στο ελληνικό κοινό πριν από περίπου δύο χρόνια, όταν αποφάσισε να έρθει στην χώρα μας για τους Αρκάδες. Το προηγούμενο καλοκαίρι αναχώρησε για την Βιτορούλ, ωστόσο, πλέον ανήκει στο ρόστερ της Λαμίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Λαμία είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 29χρονο (15/5/1991) Ισπανό, αριστερό μπακ, Άνχελ Μαρτίνεθ Ορτέγκα, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη Ρουμανία με την Βιτορούλ. Στην Ελλάδα, την περίοδο 2018-20 φορούσε την φανέλα του Αστέρα Τρίπολης έχοντας 47 συμμετοχές και δυο γκολ. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!»