Βαθμολογία

Λεουτσάκος: «Το νέο φορμάτ της SL2 – Σειρά έχει και η Football League»

Για την επανέναρξη της SL2 μίλησε ο Λεωνίδας Λεουτσάκος που αναφέρθηκε και στο νέο φορμάτ του πρωταθλήματος.

Ο πρόεδρος της Super League 2/Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος αναφέρθηκε στην επανέναρξη του Πρωταθλήματος της Super League 2 μετά τη θετική εισήγηση της επίτροπής των λοιμωξιολόγων.

Μεταξύ άλλων, ο Λεωνίδας Λεουτσάκος δήλωσε Metropolis 95.5:

Για την επανέναρξη του Πρωταθλήματος της Super League 2: «Ευτυχώς θα κυλήσει η μπάλα στις 16 Ιανουαρίου. Να πάρει σειρά και η Football League και να δει ποδόσφαιρο ο κόσμος. Πήραμε το ΟΚ από την επιτροπή.

Σε πρώτη φάση, να πάρουμε την τυπική έγκριση, να ευχαριστήσουμε την κυβέρνηση που βοήθησε με την εξαιρετική παρουσίαση, όπως και ο πρόεδρος της ΕΠΟ και της Super League και μας έδωσαν το ΟΚ για να ξεκινήσει το Πρωτάθλημα. Έχουμε κάνει 1300 μοριακά τεστ κανένα θετικό, αλλάξαμε την προκήρυξη του Πρωταθλήματος που πρέπει να τελειώσει πιο μπροστά. Θα παίζει και στην κρατική τηλεόραση. Θα ξέρουμε την άλλη βδομάδα πόσα χρήματα θα πάρουμε από την ΕΡΤ.

Σειρά έχει και η Football League που είναι και αυτή επαγγελματική, περιμένουμε το ΟΚ των λοιμωξιολόγων. Εδώ και 1,5 μήνα οι ομάδες είναι στη διαδικασία των προπονήσεων. Κάθε ομάδα καλείται να κάνει διαχείριση του ρόστερ της, έχει να παίξει πολλούς μήνες μπάλα. Μιλάμε για παίκτες και ανθρώπους».

Για το νέο φορμάτ του Πρωταθλήματος: «Έγινε τροποποίηση της προκήρυξης, θα γίνουν μονά παιχνίδια στα πλέι οφ και στα πλέι άουτ. Από 32 αγωνιστικές θα πάμε στις 27. Στις 31 Μαΐου, όπως ζητά και η FIFA, θα έχει τελειώσει και το τελευταίο μπαράζ. Στις 19 Μαΐου τελειώνουν τα πλέι οφ και μετά έχει τα διπλά μπαράζ».