Βαθμολογία

Κοντά στην έναρξη η Super League 2!

Συγκρατημένη αισιοδοξία επικρατεί στη Super League 2, όσον αφορά την επικείμενη έναρξη. Οι προπονήσεις έχουν ξεκινήσει εδώ και περίπου έναν μήνα και οι ομάδες υποβάλλονται μια φορά την εβδομάδα σε τεστ.

Άκρως ενθαρρυντικό χαρακτηρίζεται το γεγονός πώς ενώ τα τεστ που έχουν γίνει είναι πολλά, περίπου 500 (αφορούν όχι μόνο ποδοσφαιριστές αλλά όλα τα μέλη) δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής κανένα κρούσμα!

Αυτό σαφώς, αποτελεί ένα ισχυρό χαρτί για τη διοργανώτρια η οποία απέστειλε σχετικό έγγραφό στην Επιτροπή και τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Υγείας κ. Πρεζεράκο, έτσι ώστε στην επόμενη σύσκεψη να είναι παρόντες οι Μαυρωτάς, Γραμμένος, Μπουτσικάρης, πρόεδρος της SL2 – FL, Λεωνίδας Λεουτσάκος και ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ Γιώργος Μπαντής.

Η συνάντηση αυτή στη σύσκεψη πρόκειται να λάβει χώρα προκειμένου να παρουσιαστεί το πλάνο για την έναρξη (δείτε εδώ).

Οι πληροφορίες της Mikriliga.com αναφέρουν πώς είμαστε πολύ κοντά στο να… χαμογελάσουν οι ομάδες της Super League 2 και να μάθουν -επιτέλους- την ημερομηνία έναρξης του… πολυπαθούς πρωταθλήματος αφού η υπομονή έχει εξαντληθεί προ πολλού.

Έτσι, αν τα πράγματα έχουν θετική εξέλιξη για τη Super League 2, σειρά θα πάρει, καλώς εχόντων των πραγμάτων και η Football League. Υπενθυμίζεται πώς αύριο, πρόκειται να διεξαχθεί σύσκεψη της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας και η διοργανώτρια.