Βαθμολογία

Νικολιάς: «Να δουλέψουμε σκληρά»

Ο Αλέξανδρος Νικολιάς, μίλησε για την ισόπαλη αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον ΠΑΣ Γιάννινα, τονίζοντας πως θα πρέπει η ομάδα του να δουλέψει σκληρά. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

«Δεν έγιναν πολλές φάσεις, δεν παίχτηκε ποιοτικό ποδόσφαιρο. Δεν είχαμε φρεσκάδα, ήμασταν κουρασμένοι. Αλλά είμαστε επαγγελματίες και έτοιμο για ότι προκύψει ώστε στο τέλος να είμαστε αυτοί που θα χαμογελάσουμε».

Για την πίεση: «Αυτό εξαρτάται από εμάς, πρέπει να αποβάλουμε το άγχος. Πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και με κάθε αντίπαλο να διεκδικούμε τρεις βαθμούς. Στενεύουν τα περιθώρια και πρέπει να παίρνουμε βαθμούς, αυτή είναι η ουσία».

Για το Αλκαζάρ και ότι δεν έχει νίκη η ΑΕΛ: «Αυτό δεν είναι θέμα γηπέδου, έτυχε έχουμε πάρει εκτός έδρας. Θέλαμε να κερδίσουμε και σήμερα, δεν τα καταφέραμε. Χωρίς φιλάθλους, δεν είναι θέμα έδρας, εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς».

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Όπως είπαμε δεν υπάρχουν περιθώρια για ξεκούραση. Πρέπει να δουλέψουμε για να πάμε εκεί να κερδίσουμε, δεν μας ενδιαφέρει ο αντίπαλος που έχει αρκετή ποιότητα. Πρέπει να πάμε με πάθος για να πάρουμε το παιχνίδι».