Βαθμολογία

Χωρίς Λέο και Κάστρο στη Λάρισα ο ΠΑΣ

Χωρίς τους τραυματίες Λέο και Κάστρο ταξίδεψε στη Λάρισα ο ΠΑΣ Γιάννινα για την αυριανή (06/01, 17:15) αναμέτρηση με τη Λάρισα στο Αλκαζάρ για την εμβόλιμη 15η αγωνιστική της Super League.

Η μίνι προετοιμασία της γιαννιώτικης ομάδας ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι στο ΠΕΑΚΙ και στη συνέχεια ο Αργύρης Γιαννίκης ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή που ταξίδεψε στη θεσσαλική πρωτεύουσα.

Ο Τρικαλινός τεχνικός θα έχει στη διάθεση του τους Σιόντη και Σάλιακα οι οποίοι εξέτισαν την τιμωρία τους στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Αντίθετα, θα απουσιάσουν οι τραυματίες Λέο και Κάστρο. Ο Κάστρο έχει υποστεί θλάση στον τετρακέφαλο και πιθανότατα θα λείψει και κόντρα στον Άρη, ενώ ο Λέο απέφυγε το διάστρεμμα στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, αλλά προτιμήθηκε να προφυλαχθεί καθώς ένιωθε ενοχλήσεις.

Η αποστολή για την αναμέτρηση με τη Λάρισα είναι η εξής: Χουτεσιώτης, Αθανασίου, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πίρσμαν, Κάργας, Πήλιος, Οικονομόπουλος, Σάλιακας, Καρτάλης, Σιόντης, Λώλης, Ελευθεριάδης, Λιάσος, Δούμτσης, Ντομίνγκεθ, Νάουμετς, Μπρένερ, Παμλίδης, Κρίζμαν.

Πέραν των τραυματιών Κάστρο και Λέο, εκτός αποστολής έμειναν οι Γιαννίκογλου, Νάτιντσουκ, Πανουργιάς, Γροσδάνης.