Βαθμολογία

Προμηθέας: Τέλος ο Γκάρετ!

Ο Προμηθέας προχωράει στην λύση του συμβολαίου με τον Ντιάντε Γκάρετ. Σε λύση του συμβολαίου με τον Ντιάντε Γκάρετ (32χρ., 1.88) προχωράει ο Προμηθέας, σύμφωνα με πληροφορίες του OnSports.

Ο Αμερικανός γκαρντ τον οποίο έχει αποφασίσει εδώ και αρκετό καιρό να «κόψει» ο Μάκης Γιατράς, αναζητώντας τον αντικαταστάτη του, φαίνεται ότι ήρθε η ώρα να τον αποχαιρετήσει.

Οι δυο πλευρές ήταν το τελευταίο διάστημα σε συζητήσεις για το θέμα της λύσης του συμβολαίου του παίκτη και όπως φαίνεται τα έχουν βρει σε όλα για να προχωρήσουν στην ολοκλήρωση της συνεργασίας τους.

Μάλιστα, η επικείμενη συμφωνία με τον Τζαβούν Έβανς (24χρ., 1.83) που αναμένεται από μέρα σε μέρα στην Πάτρα επέσπευσε την διαδικασία για την αποχώρηση του Ντιάντε Γκάρετ, ο οποίος αποτελούσε σημαντικό «όπλο» στα χέρια του Μάκη Γιατρά, αλλά το τελευταίο διάστημα η απόδοση του δεν ήταν αυτή που περίμεναν οι πατρινοί με συνέπεια να οδηγηθεί στην έξοδο.

Πλέον, απομένει η απλή επισημοποίηση του διαζυγίου μέσω ανακοίνωσης, καθώς ο παίκτης φαίνεται ότι έχει υπογράψει την λύση του συμβολαίου του, προκειμένου να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.