Βαθμολογία

«Ο Ακρίδας τους βγάζει άχρηστους, για να προωθήσει τα ανίψια του»

Δήλωση Αλέξη Κούγια

Έχει βγει στην εκπομπή του Παχάκη στην ΕΡΑΣΠΟΡ, αυτός ο εντιμότατος παλιός διαιτητής Ακρίδας.

Θα τον θυμούνται οι παλαιότεροι, σε μία περίεργη δωροδοκία του Λεβαδειακού, που έδιωξε από το ποδόσφαιρο τον αείμνηστο Σκλαπάνη.

Αυτός ο τύπος, ενώ δεν έχει δει καθόλου την φάση του δήθεν πέναλτι που κέρδισε ο ΠΑΟΚ, αφού η Nova δεν έκανε καμία επανάληψη και στο οποίο ο διαχειριστής του VAR Μανούχος (Αργολίδας), ούτε καν ασχολήθηκε με την φάση, ενώ σε προηγούμενη φάση που η μπάλα κτύπησε φανερά στο στήθος του Sparv, το VAR διέκοψε το παιχνίδι γιατί κατά τον Μανούχο υπήρχε πέναλτι.

Βεβαίως, ο Μανούχος είναι γνωστός πλέον στην Λάρισα, γι αυτό άλλωστε εξαφάνισε την φάση που προηγείται της φάσεως του πέναλτι, όταν ο Crespo με τον Sznaucner δεν αφήνει τον Μπέρτο να μπει στον αγωνιστικό χώρο μπροστά στα μάτια του 4ου Τσαγκαράκη.

Εκείνο που δεν λέει ο ανεκδιήγητος Ακρίδας και δεν το αποκαλύπτει χρόνια, είναι ότι είναι ο μεγαλύτερος διαιτητοπατέρας και μάνατζερ διαφόρων διαιτητών, με πρώτους τα δύο ανίψια του, τον αλήστου μνήμης με τα περίεργα γούστα Ζωγράφο και τον Ευαγγέλου, γιό της αδελφής του, ο οποίος για να ανέβει τα σκαλοπάτια της εκκλησίας, έχει πάθει οσφυαλγία από τις πολλές επικύψεις.

Ο Ακρίδας κάθε Κυριακή επί χρόνια, τους ανταγωνιστές του Ζωγράφου και του Ευαγγέλου, τους βγάζει άχρηστους, για να προωθήσει τα ανίψια του και τους διαιτητές που μανατζάρει σε όλες τις κατηγορίες.