Βαθμολογία

Πινακάς: «Δείξαμε καλά δείγματα σήμερα, θα είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια»

Στα καλά στοιχεία που έδειξε η ομάδα του στάθηκε ο Δημήτρης Πινακάς με τον σκόρερ της ΑΕΛ να αναφέρει πως η συνέχεια θα είναι καλύτερη.

Για το γκολ του: «Ήταν μια έμπνευση της στιγμής. Είδα ότι ο Φιλίπ με είδε, βγήκα λίγο έξω από την περιοχή, πήρα τη μπάλα και αποφάσισα να μπω μόνος μου. Μόλις βγήκα μπροστά στο τέρμα είδα τον τερματοφύλακα να πέφτει και αποφάσισα να το σκάψω».

Για τις φήμες περί μεταγραφής του και το ντόρο γύρω από το όνομα του: «Σίγουρα είμαι χαρούμενος αλλά δεν ασχολούμαι τόσο πολύ με αυτά. Είμαι συγκεντρωμένος στην ομάδα και στον στόχο που έχουμε. Θα συνεχίσω να δουλεύω για να βοηθάω όσο πιο πολύ μπορώ την ΑΕΛ».

Για το τι σημαίνει ο βαθμός για τη συνέχεια: «Είμαστε χαμηλά και είναι δύσκολη η κατάσταση. Πήραμε έναν βαθμό, έχουμε την Τετάρτη ένα πολύ σημαντικό ματς με τα Γιάννενα και συγκεντρωνόμαστε τώρα σε αυτό».

Για το αν η σημερινή εμφάνιση της ΑΕΛ ήταν πρόοδος για την εικόνα της ομάδας: «Πιστεύω πως δείξαμε καλά δείγματα σήμερα, δουλέψαμε και μέσα στις γιορτές. Πιστεύω πως σιγά σιγά η ομάδα θα γίνεται όλο και καλύτερη».