Βαθμολογία

Έ(Χ)ασε μεγάλη ευκαιρία η ΑΕΛ!

Έχασε τη νίκη σε «νεκρό» χρόνο η ΑΕΛ την Κυριακή (3/1) απέναντι στον ΠΑΟΚ (1-1).

Η ΑΕΛ έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να φθάσει στη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ. Με υπέροχο γκολ Δημήτρη Πινακά στο 69′ οι «βυσσινί» κρατούσαν τη νίκη μέχρι το 90+6′ όταν ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε με εκτέλεση πέναλτι (αμφισβητούμενο) του Βιεϊρίνια.

Στην τελευταία φάση του αγώνα, ο Σβιντέρσκι βρέθηκε στο έδαφος από τον Νάγκι και ο διαιτητής Ευαγγέλου καταλόγισε το πέναλτι με μεγάλη ευκολία και χωρίς να δει το VAR. Ο Βιεϊρίνια ανέλαβε την εκτέλεση της εσχάτης των ποινών και ο αρχηγός του ΠΑΟΚ δεν αστόχησε, κάνοντας το 1-1 και γλιτώνοντας την ομάδα του από μια οδυνηρή ήττα.

Η ΑΕΛ παρουσιάστηκε ανταγωνιστική με πολύ πάθος και σίγουρα μεταμορφωμένη προς το καλύτερο κόντρα σε ένα αντίπαλο που στοχεύει στο πρωτάθλημα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ευαγγέλου του Συνδέσμου Αθηνών με βοηθούς τον Κωσταρά του Συνδέσμου Αιτωλοακαρνανίας και τον Τζιουβάρα του Συνδέσμου Κοζάνης. Υπεύθυνος διαιτητής VAR ήταν ο Mανούχος του Συνδέσμου Αργολίδας και βοηθός ο Κωνσταντίνου του Συνδέσμου Πρέβεζας/Λευκάδας.

Κίτρινες: 55' Φίλιπ, 83' Πινακάς, 90' Μπέρτος - 88' Ίνγκασον, 90'+7 Bαρέλα.

ΑΕΛ (Γιάννης Τάτσης): Νάγκι, Ηλιάδης, Μιχαήλ, Σπαρβ, Φιλίπ, Μιλοσάβλιεβιτς (71’ Γκοτζαμανίδης), Ζίζιτς, Πινακάς (83’ Γλυνός), Μπέρτος, Νικολιάς (83’ Νούνιτς), Τρούγιτς (53’ Πλατέλλας).

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Βαρέλα, Γιαννούλης, Ντούγκλας Αουγκούστο (82’ Σβαμπ), Ελ Καντουρί, Μουργκ (87’ Τσόλακ), Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σβιντέρσκι.