Βαθμολογία

Κοτσιανούλης: «Nα βοηθήσω την ΑΕΛ όσο μπορώ περισσότερο»

Ο 19χρονος Αποστόλης Κοτσιανούλης θα θυμάται για όλη του την ποδοσφαιρική καριέρα την ημερομηνία 20 Δεκεμβρίου 2019 που ήταν αυτή κατά την οποία χρίστηκε ποδοσφαιριστής Super League, αφού με τα χρώματα της ΑΕΛ αντιμετώπισε την πρώην του ομάδα τον Ολυμπιακό. Η ήττα με 5-1 σίγουρα ήταν βαριά αλλά για τον ίδιο μετρά η συμμετοχή και όχι το τελικό αποτέλεσμα, αφού δε συμμετείχε στη διαμόρφωσή του παίζοντας τα τελευταία εννέα λεπτά της αναμέτρησης.
Ο 19χρονος παίκτης (γεννήθηκε στις 29 Ιανουαρίου 2001) πριν κάνει ντεμπούτο είχε καθίσει δύο φορές στον πάγκο των «βυσσινί» στις αναμετρήσεις με τον ΟΦΗ και τον Παναιτωλικό όπου η λαρισινή ομάδα γνώρισε ήττες με 1-0 και 2-1 αντίστοιχα. Η τρίτη φορά που κάθισε ήταν η καλύτερη γι’ αυτόν...
Ο Κοτσιανούλης ξεκίνησε την καριέρα του στην Πελασγιώτιδα, πήγε στην ακαδημία του Γιώργου Πλίτση και μετά μεταπήδησε στον Ολυμπιακό όπου αγωνίστηκε τρία χρόνια. Αποφάσισε να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη και μετά την προώθησή του από την Κ19 της ΑΕΛ στην επαγγελματική ομάδα.
Και η μοίρα έφερε να παίξει το πρώτο παιχνίδι κόντρα στην πρώην του ομάδα. Περίμενε ένα τέτοιο παιχνίδι; Μας απαντάει: ««Η αλήθεια είναι ότι κάθε φορά που ήμουν στον πάγκο περίμενα να παίξω, περίμενα την ευκαιρία και αυτή υπερίσχυσε πάνω από οποιοδήποτε συναίσθημα. Και θέλω να βοηθήσω την ομάδα της πόλης μου».
*Και από δω και πέρα...
«H ομάδα βρίσκεται σε μια δύσκολη θέση και στόχος μου είναι να πάρω παιχνίδια ώστε να μπορέσω να τη βοηθήσω όσο μπορώ περισσότερο».
*Η εμπειρία σου από πλευράς αποτελέσματος ήταν πικρή...
«Μπήκα σε ένα δύσκολο σημείο για την ομάδα αλλά το πάθος μου να παίξω ως Λαρισαίος για μένα κυριάρχησε και αυτό το παιχνίδι στην προσωπική μου ζωή θα με σημαδέψει. Και δεν σας το κρύβω ότι έστω και στα λίγα αγωνιστικά λεπτά που έπαιξα κατάλαβα πόσο απαιτητικό είναι να παίζεις σε υψηλό επίπεδο και πόσο πρέπει να δουλεύεις καθημερινά στις προπονήσεις για να το καταφέρνεις . Ελπίζω να το καταφέρω στην ποδοσφαιρική μου καριέρα σε μόνιμη βάση».
Ο Αποστόλης Κοτσιανούλης είδε το 2020 να εκπληρώνεται ένας ποδοσφαιρικός του στόχος και το 2021 να προσδοκά ακόμα καλύτερες μέρες για την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Του Σωτ. Κέλλα
Πηγή: Ελευθερία