Βαθμολογία

Ζαχαρούλης… το ταλέντο!

Η ακαδημία της Αστραπής Νέας Πολιτείας έχει αποδείξει στην πολύχρονη παρουσία της στα τοπικά δρώμενα πως δεν αναδεικνύει μονάχα ταλέντα αλλά και παιδιά με σπάνιο ήθος, παιδιά με μορφωτικό επίπεδο, ικανά να κάνουν το μεγάλο άλμα.

Και σε αυτή την κατηγορία ανήκει και ο χαρισματικός αριστεροπόδαρος Γιάννης Ζαχαρούλης, ένα ακόμη μεγάλο ταλέντο που ανέδειξε η «οικογένεια» της Αστραπής, ένα παιδί πολύ ώριμο για την ηλικία του που προσπαθεί καθημερινά για το καλύτερο δυνατό.

Ο Γιάννης είναι γεννηθείς το 2004 και καθημερινά παρουσιάζει σημαντική εξέλιξη. Φυσικά ξέρει πολύ καλά πως χρειάζεται σκληρή δουλειά από μέρους του ώστε να φτάσει στο στόχο του, αφού και ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος.

Αξίζει δε να αναφέρουμε πως ο νεαρός αλλά συνάμα ιδιαίτερα ταλαντούχος παίκτης έχει ξεκινήσει από την ακαδημία της Αστραπής έχοντας «δάσκαλο» τον προπονητή του κ. Γιώργο Καφφέ. Εξάλλου ήταν ο άνθρωπος που τον πίστεψε περισσότερο απ’ όλους, γι’ αυτό και το περασμένο καλοκαίρι τον ανέβασε από το εφηβικό στην αντρική ομάδα.

Ο ίδιος δεν βλέπει την ώρα να επιστρέψει ξανά στον φυσικό του χώρο, το γήπεδο και να παίξει ξανά μπάλα. Όνειρό του να φτάσει ψηλά και γι’ αυτό επενδύει καθημερινά πολλά για να φτάσει στο στόχο του.

*Ο Γιάννης Ζαχαρούλης πριν από έναν χρόνο περίπου πήρε τιμητικό βραβείο από την διοίκηση της Αστραπής Νέας Πολιτείας που αφορούσε την μεγάλη του εξέλιξη στο ποδόσφαιρο.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ